Szülés után mikor múlt el a vizelet visszatartási problémátok?
Nekem egy hónap kellett. De addig sajnos nem csak tüsszentéskor, hanem simán ha csak egy kicsit jobban kellett pisilni, nem tudtam tartani. Borzalmas volt.
Nem lehet, hogy rosszul csinálod a tornát? (Sajnos lehet rosszul csinálni.)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Az intimtornát nem tanfolyamon tanultam, hanem a neten talált anyagok alapján csinálom... Remélem jól... :-/
szia!
én intim torna tréner vagyok. Kriston Andrea jogosított fel a trénerképzése után, hogy taníthassam.
az interneten talált anyagok sokszor tévesek, haszontalanok. sajnos.
az ő módszeréről nem sokat találhatsz a neten, mivel az jogvédett és a trénerek, akik az oktatásra jogosultak, azok nem teszik fel.
amiket találhatsz az a Kegel nevéhez köthető gyakorlatok... ő egy nőgyógyász volt, aki rájött, hogy ezen izmok edzhetőek, azonban neki nem volt egy fix módszertana. manapság azonban sokan használják a nevét, sokan teljesen más módszerekkel
azt ajánlanám, hogy végezd el az intim torna tanfolyamot egy végzett trénernél, vagy megvehető a könyv, illetve DVD könyvesboltokban.
a rosszul végzett gyakorlatok csak ártanak sajnos!
pl állva ülve nem szabad
üres hólyaggal
megfelelő ideig, erővel, megfelelő ismétlésszám
stb...
a tapasztalatok azt mutatják, hogy a Kriston Intim Torna segít! én is ezt tapasztalom!
minden jót! :)
Szia!
Köszönöm szépen a segítséget az intimtornával kapcsolatban!!
A dvd-t vagy a könyvet meg fogom venni. Sajnos tanfolyamra nem valószínű, hogy mostanában el fogok jutni, mert gyakran szopizik a kisfiam (1,5-2 óránként) és emiatt nehezen tudok itthonról kimozdulni.
Köszönöm mégegyszer a segítséget. A linket is köszönöm, nagyon jó oldal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!