Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mikor múlt el a...

Szülés után mikor múlt el a vizelet visszatartási problémátok?

Figyelt kérdés
3 hónapja szültem, intimtornázok, de tüsszögéskor még mindig baleset történik... :-(
2009. szept. 12. 09:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy hónap kellett. De addig sajnos nem csak tüsszentéskor, hanem simán ha csak egy kicsit jobban kellett pisilni, nem tudtam tartani. Borzalmas volt.

Nem lehet, hogy rosszul csinálod a tornát? (Sajnos lehet rosszul csinálni.)

2009. szept. 12. 11:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Hu de jó kérdés ez:)Nekem is 3 hónap után mult el olyan kellemetlen:(Igen tüsszögéskor vigyázni kellett nekem is nagyon de már szerintem vége felé jársz:)
2009. szept. 12. 14:13
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Az intimtornát nem tanfolyamon tanultam, hanem a neten talált anyagok alapján csinálom... Remélem jól... :-/

2009. szept. 12. 19:26
 4/7 anonim ***** válasza:

szia!

én intim torna tréner vagyok. Kriston Andrea jogosított fel a trénerképzése után, hogy taníthassam.

az interneten talált anyagok sokszor tévesek, haszontalanok. sajnos.

az ő módszeréről nem sokat találhatsz a neten, mivel az jogvédett és a trénerek, akik az oktatásra jogosultak, azok nem teszik fel.

amiket találhatsz az a Kegel nevéhez köthető gyakorlatok... ő egy nőgyógyász volt, aki rájött, hogy ezen izmok edzhetőek, azonban neki nem volt egy fix módszertana. manapság azonban sokan használják a nevét, sokan teljesen más módszerekkel

azt ajánlanám, hogy végezd el az intim torna tanfolyamot egy végzett trénernél, vagy megvehető a könyv, illetve DVD könyvesboltokban.

a rosszul végzett gyakorlatok csak ártanak sajnos!

pl állva ülve nem szabad

üres hólyaggal

megfelelő ideig, erővel, megfelelő ismétlésszám

stb...

a tapasztalatok azt mutatják, hogy a Kriston Intim Torna segít! én is ezt tapasztalom!

minden jót! :)

[link]

2009. szept. 13. 09:27
 5/7 anonim ***** válasza:
3nap.semmi bajom nem volt.másnap már a gátmetszés sem fájt.törökülésbe tudtam ülni
2009. szept. 13. 10:11
 6/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm szépen a segítséget az intimtornával kapcsolatban!!

A dvd-t vagy a könyvet meg fogom venni. Sajnos tanfolyamra nem valószínű, hogy mostanában el fogok jutni, mert gyakran szopizik a kisfiam (1,5-2 óránként) és emiatt nehezen tudok itthonról kimozdulni.

Köszönöm mégegyszer a segítséget. A linket is köszönöm, nagyon jó oldal!

2009. szept. 13. 13:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem rögtön a szülés után.
2009. szept. 13. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!