Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan akinek voltak...

Van itt olyan akinek voltak vizelet tartási problémái az utolsó 2-3 hétben?

Figyelt kérdés
Hogy szó szerint akkor is jött amikor nem érezted , és vissza sem tudtad tartani. Nem kevertétek össze a magzatvizzel?
2014. jan. 15. 10:24
 1/7 anonim ***** válasza:
A barátnőmnél volt így,a szülésznőjétől kapott teszt csíkot ami kimutatja,hogy magzatvíz-e.
2014. jan. 15. 10:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Patikában lehet ilyen tesztet kapni? vagy valahol máshol?
2014. jan. 15. 11:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet ilyet kapni már sajnos, ha van a védőnőnél "elfekvőben" akkor tud adni.

A kérdésre válaszolva, igen, főleg éjjel volt ilyen. Nagyon mélyen aludtam még a legvégén is, és reggelre sokszor már nagyon kellett pisilnem, és nedves is volt a pizsim... :( Egyszer gondolkodtam el rajta hogy esetleg magzatvíz lehet. Úgy ellenőrizheted, ha (pisilés után) leteszel 4-5 db papírzsepit vagy papírtörlőt, és bugyi nélkül ráülsz 15-20 percre. Ha felkelsz és nedves, akkor magzatvíz.

2014. jan. 15. 11:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok,sajnos már nem lehet kapni itthon.

Ezt találtam:A kórházban is ilyen ph teszt papírral ellenőrizték nekem tavaly

[link]

itt a teszcsík linkje is

[link]

2014. jan. 15. 12:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem volt icipici magzatvíz szivárgásom, és volt vizelettartási problémám is.

Én nem kevertem össze.

Amúgy a magzatvíz ha csak szivárog és kis mennyiségben, akkor a burok felül repedt meg, és ilyenkor nincs fertőzés veszély, én még fürödtem kádban is .

A vizeletnek azért elég jellegzetes szaga van.

Azt is el tudom képzelni, hogy megizzadsz odalenn, és attól vizes a pizsamád, nekem ilyen is volt a nyári babámmal.

Ha pedig jobban meg van repedve a burok, akkor az elfolyó víz mennyisége növekszik, ha meg elpattan a burok rendesen, akkor mint egy vízesés, na az eltéveszthetetlen... :)

Egyébként én a szülésznőmtől kaptam tesztcsíkot, ebből tudtam, hogy szivárgás van, de mivel fájásom akkor még nem volt, én vártam. Két nap múlva indult be az a szülésem.

2014. jan. 15. 12:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt vizelettartási gondom a terhességem alatt, de én tudtam, hogy az vizelet nem magzatvíz. Intimtornával hoztam helyre a problémát, próbáld meg te is, hátha segít, mert sajnos nem mindig múlik el a probléma a szülés után magától.
2014. jan. 15. 15:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm , hasznosak voltak a válaszok! :)
2014. jan. 16. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!