Van itt olyan akinek voltak vizelet tartási problémái az utolsó 2-3 hétben?
Nem lehet ilyet kapni már sajnos, ha van a védőnőnél "elfekvőben" akkor tud adni.
A kérdésre válaszolva, igen, főleg éjjel volt ilyen. Nagyon mélyen aludtam még a legvégén is, és reggelre sokszor már nagyon kellett pisilnem, és nedves is volt a pizsim... :( Egyszer gondolkodtam el rajta hogy esetleg magzatvíz lehet. Úgy ellenőrizheted, ha (pisilés után) leteszel 4-5 db papírzsepit vagy papírtörlőt, és bugyi nélkül ráülsz 15-20 percre. Ha felkelsz és nedves, akkor magzatvíz.
Nekem volt icipici magzatvíz szivárgásom, és volt vizelettartási problémám is.
Én nem kevertem össze.
Amúgy a magzatvíz ha csak szivárog és kis mennyiségben, akkor a burok felül repedt meg, és ilyenkor nincs fertőzés veszély, én még fürödtem kádban is .
A vizeletnek azért elég jellegzetes szaga van.
Azt is el tudom képzelni, hogy megizzadsz odalenn, és attól vizes a pizsamád, nekem ilyen is volt a nyári babámmal.
Ha pedig jobban meg van repedve a burok, akkor az elfolyó víz mennyisége növekszik, ha meg elpattan a burok rendesen, akkor mint egy vízesés, na az eltéveszthetetlen... :)
Egyébként én a szülésznőmtől kaptam tesztcsíkot, ebből tudtam, hogy szivárgás van, de mivel fájásom akkor még nem volt, én vártam. Két nap múlva indult be az a szülésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!