Kismamák nálatok miből áll a napi étrend?
Annak ellenére hogy émelygek, tudok enni:)
Reggeli 2-3 kifli, zsemle, sajt, sonka, most a piros kaliforniai paprikával vagyok rákattanva.
Tízórai 1-2 karamellás puding, Milli piruett
Ebéd hús valamilyen körettel, vagy főzelék hússal.
Uzsonna gyümölcs, süti
Vacsora pizza, kínai, meki, vagy ami ebédről maradt.
Reggel nem mard meg semmi,olyan 10 körül csinálok mikróban pattogatott kukoricát,azt eszegetem.Délután ebédelek olyan 1-2 óra körül,akkor már jól esik.Általában egytálételeket(rakott krumpli,káposzta,ilyesmik)
Délután ha eszembe jut egy alma vagy narancs.Vacsorázni nem szoktam,de ha nagyon éhes vagyok,akkor ami ebédből megmaradt.Kenyerek,lisztet nem nagyon szabad ennem,mert a védőnőm szerint így is kövér vagyok :-(
Délelött:banánturmix vagy müzli gyümivel
Ebéd:mindenféle amit éppen főzök
Uzsi:gyümölcs,tönkölykenyér avokádókrémmel sok zöldéggel,joghurt stb.
Vacsi:tojáslepéy,sült húsi zöldséggel
Este sajnos nagyon ég a gyomrom,próbálom kerülni a citrusféléket és a teát.:(
13hkm
Reggeli: 1 zsemle vagy 1 szelet kenyér, felvágottal, zöldségekkel, sajttal, és 1 csésze tea, vagy 2 tükörtojás kenyérrel és zöldséggel
Tizórai: egy natur joghurt néhány keksszel (pl. Korpovit, kölesgolyó, háztartási keksz stb.), vagy a reggelihez hasonló szenya, vagy vmi gyümi, esetleg reszelt répa (én imádom)
Ebéd: amit épp főztem (általában mindig van benne husi, mégha nehezen is tudom legyűrni):főzelékek, pörkölt, rakott ételek, spagetti, zöldségmix husival
Uzsonna: natur joghurt és keksz, vagy gyümölcs
Vacsi: valamilyen zöldségleves,melegszendvics, ha akkor főzök másnapra ebédet, akkor itt nem tudom megállni, hogy ne egyek. :) Házi hambi, gyros, hotdog.
Igazából szerintem az a jó, ha keveset eszel, de sokszor! Én vagy, hogy 6szor is eszek egy nap, és most, a 14.hétben még egy deka sem jött fel, pedig nagy baba várható az eddigi uh-k alapján. És a 10. héttől van bőven étvágyam.
Vitaminok: gravida, folsav és magnézium. Szerencsére bármilyen zöldséget megeszek,azoktól nem volt hányingerem. Hússal viszont nagy bajban voltam/vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!