Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák nálatok miből áll a...

Kismamák nálatok miből áll a napi étrend?

Figyelt kérdés
Főleg olyan kismamák válaszát várom, akik a hányinger és émelygés miatt keveset esznek. Milyen ételeket tudtok mégis megenni ami egészséges és fedezi a baba szükségleteit, vitamint szedtek e, melyiket?
2014. febr. 7. 08:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Annak ellenére hogy émelygek, tudok enni:)

Reggeli 2-3 kifli, zsemle, sajt, sonka, most a piros kaliforniai paprikával vagyok rákattanva.

Tízórai 1-2 karamellás puding, Milli piruett

Ebéd hús valamilyen körettel, vagy főzelék hússal.

Uzsonna gyümölcs, süti

Vacsora pizza, kínai, meki, vagy ami ebédről maradt.

2014. febr. 7. 10:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Reggel nem mard meg semmi,olyan 10 körül csinálok mikróban pattogatott kukoricát,azt eszegetem.Délután ebédelek olyan 1-2 óra körül,akkor már jól esik.Általában egytálételeket(rakott krumpli,káposzta,ilyesmik)

Délután ha eszembe jut egy alma vagy narancs.Vacsorázni nem szoktam,de ha nagyon éhes vagyok,akkor ami ebédből megmaradt.Kenyerek,lisztet nem nagyon szabad ennem,mert a védőnőm szerint így is kövér vagyok :-(

2014. febr. 7. 12:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Délelött:banánturmix vagy müzli gyümivel

Ebéd:mindenféle amit éppen főzök

Uzsi:gyümölcs,tönkölykenyér avokádókrémmel sok zöldéggel,joghurt stb.

Vacsi:tojáslepéy,sült húsi zöldséggel

Este sajnos nagyon ég a gyomrom,próbálom kerülni a citrusféléket és a teát.:(

13hkm

2014. febr. 7. 14:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Reggeli: 1 zsemle vagy 1 szelet kenyér, felvágottal, zöldségekkel, sajttal, és 1 csésze tea, vagy 2 tükörtojás kenyérrel és zöldséggel

Tizórai: egy natur joghurt néhány keksszel (pl. Korpovit, kölesgolyó, háztartási keksz stb.), vagy a reggelihez hasonló szenya, vagy vmi gyümi, esetleg reszelt répa (én imádom)

Ebéd: amit épp főztem (általában mindig van benne husi, mégha nehezen is tudom legyűrni):főzelékek, pörkölt, rakott ételek, spagetti, zöldségmix husival

Uzsonna: natur joghurt és keksz, vagy gyümölcs

Vacsi: valamilyen zöldségleves,melegszendvics, ha akkor főzök másnapra ebédet, akkor itt nem tudom megállni, hogy ne egyek. :) Házi hambi, gyros, hotdog.

Igazából szerintem az a jó, ha keveset eszel, de sokszor! Én vagy, hogy 6szor is eszek egy nap, és most, a 14.hétben még egy deka sem jött fel, pedig nagy baba várható az eddigi uh-k alapján. És a 10. héttől van bőven étvágyam.

Vitaminok: gravida, folsav és magnézium. Szerencsére bármilyen zöldséget megeszek,azoktól nem volt hányingerem. Hússal viszont nagy bajban voltam/vagyok.

2014. febr. 8. 17:41
 5/6 anonim ***** válasza:
2-es: egy nagyon kevés! :( Hanyadik hétben vagy? Csak hogy kb. mikorra várható, hogy elmúlik ez a rosszullét. Fehérlisztet és cukrot én sem eszek, mert inzulinrezisztenciám van, de azért szerencsére van mivel helyettesiteni ezeket. Teljes kiőrlésű dolgokat ehetsz te is, azoktól nem hizol. Bár a cukorról szinte teljesen lemondtam, de van itthon nyirfacukor, igy még sütit is tudok csinálni, és ehetem én is. Nem olcsó, de úgy sem használom nap szinten...
2014. febr. 8. 17:45
 6/6 anonim ***** válasza:
EZ, és nem egy. Bocsi :)
2014. febr. 8. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!