Pajzsmirigy alulmukodeses kismamak! Nektek hogy alakul az l-thiroxinnal a tsh-tok?
En 11 hetes vagyok 25 miligrammot szedek (pentek ota)
Es 6,14 volt a tsh-m...
Nyaron mar legutobb 2,1 volt... Olyan rossz, hogy pont most szarakszik megint! A gyogyszernek nincs hatasa a picire?
Szia!
Elvileg, ha rendesen szeded, akkor nem lesz baja a picikének! De ezt inkább a dokidtól kérdezd meg pontosan!!!
Üdv.
nem kell kontrollra járnod?
én 75 mg-ot szedtem végig a terhesség alatt (havonta nézték vérvétellel az eredményeket), a babám egészségesen született, tényleg az a káros, ha nem szednéd.
Szia, nekem az első labor alkalmával derült ki hogy magas a TSH szint (6,75) és 100mg l-thiroxynt szedek.
A 25mg szerintem is elég kevés, endokrinológusoddal beszélj mindenképpen.
Egyébként most várom az újabb eredményeimet, kíváncsi vagyok helyre rázódott e nálam.
16hkm
Sziasztok!
Eloszor is koszi a valaszokat! En nem szedtem l-thiroxint ez elott! Sporttal sok mozgassal tokeletesen beallt 2re a tsh-m (elotte 12-17 kozott volt mindig)de most nincs mozgas mert feszul a csaszaros hegem...
Most kezdtem a l-thiroxin szedeset es azt mondta az endodoki hogy elsore nem ad tobbet! Marcius 6.an van a kontroll vervetelem amibol kiderul mi lesz...
Mi van akkor ha soron kivul megszuratom magam (hazidokis beutaloval)? Vagy mindenkepp varjam meg a marcius 6-ot (33nap az endodokitol es kb 50nap a verkep eredmenytol)
Szia!
En regen szedtem kb.1,5-2 eve a thiroxint es senki nem hitte el nekem, hogy beveszem az egy szemet es kiugrik a szivem... :/
Azt hittem ez valami mellekhatas es kertem hogy alljunk at masra.. Nem allt at a doki azt mondta ez igy jo (de vegig 12-17 kozott volt a tsh-m...) aztan kihajitottam a bogyoimat a kukaba... Ekkor alltam ra a sportra...
Sose mertem a pulzust es a vernyomast de a szivem ugy kalapalt mintha maratont futottam volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!