Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pár hetes terhesek, nektek...

Pár hetes terhesek, nektek hogyan alakul a pocak? Másnak is megvastagodott a dereka?

Figyelt kérdés
Lehet, hülye kérdés, de nekem 8 hetes terhesen nagyon megvastagodott a derekam, úszógumis lettem kicsit. 1 kilót híztam eddig, de tényleg szinte úgy nézek ki, mint egy kis hordó. 60 kiló vagyok, és eléggé pici derekam volt alapból...furcsa, mert az első terhességemnél szinte alig látszott valami ekkor, és az is inkább alul kezdett nőni, hegyesen, tipikus "kisfiús" pocim volt...ennyire máshogy nő most a hasam, és ennyire látványos a második terhességnél a pocak növekedése??
2013. okt. 18. 14:00
 1/3 anonim ***** válasza:

A HCg miatt ellazulnak a medencében a szalagok, ízületek - ettől megnő a hasad körfogata - nem ezt érzed? Sokan ezt puffadásnak gondolják, de nem az, csak a bölcs természet készíti a helyet.

A második terhességnél mindenkinek jobban nő a hasa - és a melle is....

2013. okt. 18. 14:07
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát a hasam tényleg jobban nő, a mellem csak egy kicsit lett nagyobb-sajnos :D...

Tény, hogy nagyon puffadok, de az a furcsa, hogy elölnézetből is vastagodtam, tehát ha felveszek egy feszesebb pulcsit, akkor rendesen látom kirajzolódni az úszógumimat, és ez szerintem már nem éppen nevezhető puffadásnak. PEdig a 4 hetesen még szép kicsi derekam volt, és nem zabálom magam halálra, ezért tűnik furcsának hogy inkább szélesedem, mint hogy "előre" nőjjek...persze nem vészes a helyzet, de aki ismer, az tényleg azt hinné, hogy felszedtem a hasamra, és úszógumim lett :D értitek? :)

2013. okt. 18. 14:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Az is lehetséges hogy kislány lesz azért szélesedel inkább minthogy hegyesedne a pocid. 😊
2013. okt. 18. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!