Pár hetes terhesek, nektek hogyan alakul a pocak? Másnak is megvastagodott a dereka?
A HCg miatt ellazulnak a medencében a szalagok, ízületek - ettől megnő a hasad körfogata - nem ezt érzed? Sokan ezt puffadásnak gondolják, de nem az, csak a bölcs természet készíti a helyet.
A második terhességnél mindenkinek jobban nő a hasa - és a melle is....
Hát a hasam tényleg jobban nő, a mellem csak egy kicsit lett nagyobb-sajnos :D...
Tény, hogy nagyon puffadok, de az a furcsa, hogy elölnézetből is vastagodtam, tehát ha felveszek egy feszesebb pulcsit, akkor rendesen látom kirajzolódni az úszógumimat, és ez szerintem már nem éppen nevezhető puffadásnak. PEdig a 4 hetesen még szép kicsi derekam volt, és nem zabálom magam halálra, ezért tűnik furcsának hogy inkább szélesedem, mint hogy "előre" nőjjek...persze nem vészes a helyzet, de aki ismer, az tényleg azt hinné, hogy felszedtem a hasamra, és úszógumim lett :D értitek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!