Más sem tud aludni? Kezd elegem lenni ebből. Bőv. Lent.
Nálam is ez volt, ez természetes, kötöttem, olvastam, később úgysem fogsz tudni. Férjem viccesen azt mondta, azért van, hogy szokjuk az éjszakázást. És tényleg! Ne görcsölj rajta, főleg, ha megteheted, hogy 8 ig alszol.
2014. febr. 7. 05:32
Szia! Ugyanezt játszom 3 napja....:) Viszont nem érzem maga fáradtnak ez a furcsa. 27 hetes kismama
2014. febr. 7. 05:49
szia! Én is így vagyok, pedig még csak a 21.hét...ráadásul nálam a bedugult orr még plusszban ront a helyzeten,ha tudnék sem bírok miatta aludni, hiába párásítunk..orr eldugulva,szám kiszárad,ezért felkelek inni, az ivás okaként többször wc-re, ördögi kör:) szerintem így készít fel a természet ,hogy szokjam, lesznek ébren töltött éjszakák a baba megszületése után.
2014. febr. 7. 06:40
4/11 A kérdező kommentje:
Hát már azt hittem csak én vagyok így :-) Most például nagyon álmos vagyok, de nem fogok aludni, mert megint bízom benne, hogy na majd éjszaka! :-) Akkor kitartás nektek is!
Szia,
nem vagy egyedül.. nálam is ez a helyzet a 20. hétben. Este kb. 3- fél 4 fele automatikusan felébredek és nem tudok vissza aludni.. napközben pedig állva eltudnék.. este 7-8 fele bealszok és bombát lehetne mellettem robbantani..
Nekem vasat írt fel a dokim és azóta "valamennyivel" jobb a helyzet de nem 100%.
Jó egészséget és boldog babavárást kívánok!
2014. febr. 7. 09:38
6/11 A kérdező kommentje:
Tényleg ez az edzés a későbbi felkelésekhez :-) Én is boldog babavàrást kívánok mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!
Szia!
20. hétben járok, de nálam is ez a helyzet, hogy 3, fél 4, 4 körül felkelek, nem tudok aludni,csak forgolódok. Majd 4,55-kor kelek a párommal mert készül munkába, utána sem vagyok álmos, 6-tól kb én is 8-ig alszom. Egész nap nem vagyok álmos, fáradt.
Nekem a 19. héttől vált mindennaposság, előtte csak egyszer kétszer keltem fel a héten.
Számomra nagyon idegesítő. Hajnalban a tévében jó műsorok szoktak lenni, de valahogy azoknak a nézése sem köt le, mert csak azon kattog az agyam, hogy aludni akarok. Az éjszaka elvégre erre való :)
2014. febr. 7. 10:14
8/11 A kérdező kommentje:
Egyetértek kedves Utolsó, nekem is ezen jár olyankor az agyam, mérges vagyok, hogy nem tudok aludni. Én nem szoktam tv-t kapcsolni, inkább pasziánszozok a telefonomon, meg kicsit ki szoktam nyitni az ablakot, mert hát a nem alváson kívül a másik idegesítő dolog az izzadás, ami a terhességem eleje óta kísér. Borzalmas, egyfolytában melegem van, szinte nincs is bekapcsolva a fűtés, szegény férjem meg 3-4 takaróval próbál ,,életben maradni'' :-)
9/11 anonim válasza:
Hasonlo cipoben jarok en is . Kb.4-5 orat tudok ejjelente aludni, de mivel napkozben meg dolgozom , ezert nagyon faraszto . Sajnos en a terhesseg elejetol rosszul alszom , meg 1 ejszakat sem tudtam egy huzamban vegig pihenni . Most mar nem is nagyon remelem hogy ez valtozni fog . Mostantol en is szedem a vas tablettat verszegenyseg miatt. Tovabbi "kellemes " babavarast es jo egeszseget mindenkinek . 25hkm.
2014. febr. 7. 21:05
Jaj lanyok...Ne keseritsetek mar el...
En 13 hetes terhes vagyok,es vannak ejszakak amikor csak reggel 5 kor tudok elaludni.Mar megorulok.
Azt olvastam hogy ez normalis az elso trimeszterben a hormon valtozasa miatt.Nagy erovel megkezdtem a visszaszamlalast,hogy akkor talan napok mulva elmulik,es vegre alhatok.Da ha ti itt 20 egynehany hetesen meg mindig ezzel kuzdotok...????Uramatyam... :(
2014. febr. 7. 21:05
Kapcsolódó kérdések: