Nagyon hiperaktív a kisfiam. Még most sem tudok aludni, izeg-mozog. Más is volt így?
A kisfiam elhajlította baloldalt a lengőbordámat!!Szerinted milyen bulit csinált odabent???Heteken keresztül éjszakáztam szinte..alig bírtam elaludni a sok rugkapától.Nagyon kimerítő volt komolyan.Lányom is izgett-mozgott, de amit a fiam művelt velem az nagyon durva volt..Mondjuk nem sok helye volt..én 68 kilósan mentem szülni, ő meg több mint 4 kiló volt és 57 centi.
Ja és ezt mind a 36 hét után..addig jófiú volt. :)
ne mond, hogy hiperaktiv... nem kell az ordogot a falra festeni, meg akkor sem, ha Te sem igy a szo szoros ertelmeben erted...
Amugy front valoszinu, az en fiam is kirugta az oldalam, de par nap mulva amikor mar tenyleg nem lesz helye, kicsit lecsitul majd es hianyozni is fog a buli odabent:-)
A legnagyobb fiam pont ilyen volt,hajnali 3-5-ig volt csak megállás,plusz nap közben 10 perc összesen.A végén már néha vonyítottam,úgy szaggatott belülről.Nagyon fájdalmas volt.Kint is pörög ezerrel,de nem hiperaktív.Be kell táraznod pár nagyszülőt,ha olyan lesz mint az enyém,alig alszik,alig tud a sejhaján megmaradni.Egész nap folyamatosan ki kell elégíteni a világ utáni mérhetetlen vágyát,kíváncsiságát.
:)
Gratulálok!Sok erőt és egészséget nektek!!
Az én kisfiam is csak egyre "rosszabb", egész nap le sem áll!!Ő már 14 hónapos, és egy igazi eleven rosszaság!! :)
1. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!