Várandósság alatt a gravida vitamin mellett ihatok multivitamin pezsgőtablettát?
Figyelt kérdés
23 hetes kismama vagyok2007. okt. 10. 17:54
1/5 anonim válasza:
Szia! A pezsgőtabletta tele van méreggel. Bőven elég a levegő, a tusfürdő, sampon...nem is sorolom. Egyél sok gyümölcsöt és zöldséget! Üdv. egy 22 hetes kismama
2/5 anonim válasza:
szerintem semmivel tobb mereg nincs benne mint az uzleti édesitett szinezett lottyokben, szoval szerintem akkor sem lessz semmi bajotok ha fogod inni a pezsgotablettát, hisz nem beteg vagy hanem terhes, persze a gyumolcs-zoldseg az fontos.
3/5 anonim válasza:
Szia!
Én inkább nem innék, a Gravida úgy van összeállítva, hogy a terhesség alatt szükséges vitaminokat a megfelelő mennyiségben tartalmazza.
Nem biztos, hogy túl jó, ha túl sok kerül a szervezetedbe egyes vitaminokból, gondolok pl: A,D,E vitaminokra, de megkérdezheted a gyógyszertárban is, ott biztos megmondják neked.
Egyébként én is a Gravidát szedem. Gratula a babához!
(10. hetes kismama)
4/5 anonim válasza:
En az elevitet szedem ami szerintem ugyanazt tartalmazza mint a Gravida vagy barmelyik mas terhesvitamin,de az Elevit tajekoztatojan irja hogy 1 tabletta fedezi kismamaknak a napi vitaminszuksegletet es mas vitaminos keszitmenyeket csak orvos javaslatara kell szedni, ugyhozz szerintem kerdezz ra az orvosodnal.
5/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem Gravida, illetve amit elfogyasztassz (gyümi, zöldség, husi, meg mindenféle) bőven fedezi a vitaminszükségleteteket. A túlzott bevitel se jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!