Védekezés mellett teherbe estem. Van egy 1 éves kislányom, nem tudom, megtartsam-e a tesót. Tudnátok tanácsot adni?
Sziasztok! Fogamzásgátló mellett valahogy "besikeredett" a kistesó. (Rendesen szedtem, nem értjük, hogy hogyan történhetett.) Van egy 1 éves kislányunk, aki nagyon anyás, azt sem tudom, hogy szeretnék-e testvért neki egyáltalán. (Saját rossz tapasztalatom miatt). Egyetemen levelező tagozaton tanulok, munkaviszonyom nem volt, mert előtte is tanultam, így a két gyesre és családi pótlékra lennék jogosult, ami sajnos nem túl sok. Úgy terveztem, hogy idén menne a lányom bölcsibe, én meg dolgozni valahova. Az anyagiakról: átlagos körülmények között élünk, a család havi bevétele -ha megtartom a babát- 220-250 000 Ft körül lenne. Viszont szeretnénk felújítani a házat, szeretném "zökkenőmentesen" végigcsinálni a sulit, és azt sem szeretném, ha lánykám anyagi, törődésbeli, figyelembeli stb. hátrányt szenvedne...
A párom meg szeretné tartani, családom véleménye szerint ésszerűségi szempontból nem szabadna megtartsam a babát...
A véleményeket, tanácsokat előre is köszönöm!
Szia :)
Nekem 5 éves és 2,5 éves fiaim vannak. Amikor a nagy 1,5 éves volt,akkor kezdtem a fosulin a kozgazdasz szakot. Becsuszott a kisteso...En is gondolkodtam, hogy megtartsuk-e, de lelkileg nem biztos, hogy feltudtam volna dolgozni egy abortuszt, igy termeszetesen megtartottuk. Terhesen jartam suliba, pont vizsgaidoszakban szultem. Beadtam a kerelmet egyeni vizsgaidopontra, persze megkaptam. En 110 kmre laktam a sulitol. Vizsganapokon lefejtem a tejcit, es megoldottuk. Azota sikeresen lediplomaztam. Sot 2 nyelven meg felsofoku nyelvizsgat is tettem. Nem volt konnyu, de nem volt nehez sem. Annal pedig semmi sem tehet boldogabba, mint itthon a ket rosszasag :) nalnk kellett hazfelujitas, eltoltuk 2-3 honappal. Terhesen a 2. Baba meg nem olyan kiadas, tudtok mellette sporolni. Szerintem tartsd meg, nert szules utan az a csillogo szempar karpotol mindenert.
Hurráááááááááá!!!!!!
Klassz család vagytok! De jó ilyet olvasni! Komolyan mondom, ma sem éltem hiába. :)))))
Végtelen sok áldást és boldogságot, erőt és derűt kívánok szeretettel!
Juhhuuhhuuuu! :))
Libabőr! ;) :)
Szia!
Az én családomban ugyanennyi pénz van kb, 5-en vagyunk. 2008 után olcsóbb rudira kellett váltanunk, és a hús is kevesebb lett.
De senki nem gondol rá, hogy jobb lett volna, ha Peti (16 éves, a kicsi) el lett volna vetetve!
Nyert már országos matekversenyt! 187 centi. 3 év és érettségizik. Nagyon jó üzleti érzéke van. Kisebb korunkban a tesómmal versenyeztünk, kit szeret jobban.
És őt tervezték a szüleim, de 10 évvel későbbre nagyjából.
Elméletileg pont nem lennének anyagi gondjaink akkor...
De Peti se lenne...
Másik: ez csak az én véleményem, de szerintem aki egyke az nagy eséllyel elkényeztetett és önző lesz. Alig ismerek kivételt, és mindegyik kivételnek sok hasonló korú barátja/unokatesója volt, akivel "tesóként" éltek kicsi koruktól kezdve! (Mármint játszottak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!