16 éves vagyok. Lehet teherbe estem, megtartsam a babát vagy ne? 1 év halasztás esetén baba mellett be tudnám fejezni a sulit?
Szerintem ne! Azért a minimumnak is megvannak a határai. Már mint ha az életkort nézzük. Az pedig kb. 18-19 év,de még akkor is gyerekek vagyunk.
Miből gondolod hogy terhes vagy?
Szerintem ne vetesd el! Az a baba már él, ő nem tehet semmiről, egy ártatlan emberke!
Ha nem szeretnéd még az anya szerepét vállalni, add örökbe. Biztosan hallottad már, hogy milyen sok párnak nem lehet gyermeke.
+ hogy az abortusz következménye lehet, h később nem lehet gyereked.
Nem tudom, hogy láttad-e már a Juno cimű filmet. Ugyanerről az esetről szól.
Ha Te szeretnéd felnevelni, akkor szerintem nagy akaraterővel el tudnád végezni a sulit. Csak akarni kell!
Remélem jó döntést hozol.
Szia, kétségkívül nagyon fiatal vagy. De végsősoron az élet értelme a gyermek, nagyon sok boldogságot fog okozni neked! Nem irigyellek a helyzetedért, nekem 32 évesen adatott meg, de ha újraélném az életemet, szeretném azt gondolni, hogy 16 évesen megtartanám azt a babát.
Igen, sokmindenből kimaradsz így. De később visszagondolva szerintem nevetséges a fiatalkori bolondozást siratni. Ezek múló, legtöbbször jelentéktelen emlékek. Viszont a gyermekhez kötődő emlékek végigkísérnek majd az életeden át. Fiatal anyuka és nagymama lehetsz, sőt, dédnagymama is. Egyre kevesebbeknek adatik ez meg.
Nekem most az a bánatom, hogy a szüleim alig fogják látni az unokájukat, a késői szülővéválás miatt nagy a korkülönbség köztük. :(
Szóval ha nem tartod meg, megértelek, ha megtartod, örülök, mert valószínűleg sosem fogod megbánni, hogy így döntöttél. Remélem segítettem.
Ne tartsd meg. egyedül leszel a kicsivel......
fiatal vagy még. gondolom a párod sem valami érett, komoly férfi!!!
rokonunk is 16 évesen szült. összesen van 3 gyereke. azt mondta, ha újra kezdené......nem szülne olyan korán. el van cseszve az élete. nem volt fiatalsága!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!