Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fejlődik a babám? Vagy rossz...

Fejlődik a babám? Vagy rossz lesz a vége?

Figyelt kérdés

Azt utolsó mensim december 15-én volt, a ciklusaim nem pontosak, de hosszúak, 32-34 naposak. Úgy éreztem, január 3-4 körül volt peteérésem, 17-én pozitívat teszteltem. Tegnap voltam dokinál, mensi szerint 7 hetes terhesen, számítottam már szívhangra is. Ehelyett volt egy pici (nem mondta, hogy pontosan mekkora) petezsák, benne még semmi. Azt mondta a doki, hogy nincs gond, csak ez a terhesség fiatalabb, kb 4-5 hetes, ami azért lehet, mert ez a ciklusom hosszú volt/lett volna, 2 hét múlva mennem kell vissza.

Nekem ez a 4-5 hét viszont sehogy sem jön ki. Hogy lehetne 4-5 hetes, ha a peteérésem január 4. körül volt? 1-2 nap eltérés lehet, de több nem, mert 17-én teszteltem pozitívat, szóval sokkal később nem lehetett peteérés. Lehetséges mégis, hogy nincs gond? Vagy nem fejlődik a babám és rossz lesz a vége? Próbálok bízni a babában, de áltatni se akarom magam. A doki nagyon biztatott, szerinte nincs okom aggódni, minden rendben van, 2 hét múlva lesz szívhang. Csak nekem nem jön ki a matek.

2014. febr. 4. 10:14
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Szia!Szerintem se aggódj maradj nyugodt mert azzal nem ártasz semmit!! :) Nekem December 14.-én volt meg utoljára Január 16.-án teszteltem pozitívat 18.-án még egyet aztán 30.-án el kellett mennem Nőgyógyászhoz mert iszonyú terhességi rosszulléteim voltak egész napos hányás....Szóval átküldött UH-ra és ott ez volt a státusz:Az uterusban 17mm-s petezsák, benne szikhólyag.Ennyi se szívhangot nem mondott semmit én is meg voltam ijedve de semmi nincs amiatt arra gondolnék hogy van valami a babával.Ha az anya nyugodt akkor a baba is :)Jövőhéten jár le a 3 hét és megyek vissza kicsit izgulok hogy mi lesz de tudom hogy minden oké! :)

Üdv:8+3 h Km.

2014. febr. 11. 09:44
 22/38 anonim válasza:
Szia...nem kell aggodni. nálam ugyanez volt. 34 napos ciklusaim voltak, napra pontosan tudom mikor fogant (csak akkor talált meg apa:)) )...s mikor én is elmentem teszt után egy héttel Uh-ra 5 hetes volt, pedig mensi szerint már majdnem 7 hetes...nekem azt mondták, hogy ilyen esetekben amikor nem a 28 napos ciklusok vannak (mint nagykönyv szerint) akkor a baba méretei alapján számolják a kort.Nálunk is igy volt...még szülési dátumot is a mért kor alapján számolták...mostmeg arany fiam má a mensi alapján számolt kornál is nagyobb:)) nyuugiii...fejlődik ő ahogy kell:) 27hkm
2014. febr. 11. 13:44
 23/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtatok, aranyosak vagytok, megnyugodtam valamennyire most, hogy látom, hogy azért ez nem is olyan ritka.

21-es, én is jövő héten megyek orvoshoz, ha van kedved, írd majd meg, hogy mit mondott! Drukkolok neked is :)

2014. febr. 11. 14:39
 24/38 anonim ***** válasza:

Na akkor még egy példa, én volnék.

Szoval szintén hpsszu 30-35 napos ciklusokkal. Utolso menzeszem időpontja junius 8. Éreztem a peteérést junius 24.én. Mivel nem probálkozhattunk abban a honapban igy kihagytuk. De 27.én meg 30. án együtt voltunk. Julius 8.án furán fájt a hasam. Mint mikor terhes voltam. Csináltam egy tesztet hát nem pozitiv lett? Extra halványan és elmosódva, gondoltam biztos eláztattam. 3 nap mulva full pozitiv volt. Azthittem rosszul leszek. Julius 30.án voltam orvosnál aki 4-5 hetet mondott. augusztis 8.án már 7 hetet. (sztem egyik se stimmel.)

Most 35 hetes majd kirugja az oldalam. végig le voltunk maradva 1-2 héttel. Az utolso 30. heti uh alapján már stimmel a szülés várhato ideje a fogantatással ha hosszu ciklussal számolok. Szoval nyugi.

2014. febr. 11. 15:40
 25/38 anonim ***** válasza:

ja amugy ajánlom ezt a naptárat. itt belekalkulálhatod a hosszu ciklust. Még az jutott eszembe hogy sok orvos petezsákot nem keres csak embriót lehet pont azt a fajtát fogtad ki.

ja és nekem az augusztusi vizsgálatnál volt először szivhang.

. www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html

35hkm

2014. febr. 11. 15:48
 26/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a megnyugtató, kedves szavakat. Jövő hétfőn megyek vissza a nőgyógyászhoz, megírom mi volt, ha van rá igény :)
2014. febr. 11. 19:31
 27/38 anonim válasza:

Drukk mindenkinek, aki hasonló cipőben van. Én eü-s vagyok és aktív paramami. Van már egy lányom, 6éves de akkor valahogy nem voltam ilyen.öregszem... :-)

Holnap délben doki! Jupppí

2014. febr. 11. 22:00
 28/38 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet?????
2014. febr. 17. 16:14
 29/38 A kérdező kommentje:
Semmi jó. Két darab petezsák, de mindkettő üres. Különösen jó érzés, hogy ketten is lettek volna... Műtét lesz valószínűleg. Köszönöm annak, aki drukkolt!
2014. febr. 17. 19:14
 30/38 anonim ***** válasza:
14-es válaszoló vagyok. Nagyon sajnálom, ami történt! Nagyon szurkoltam! Próbálj pozitívan gondolkodni, teherbe tudsz esni! Biztos vagyok benne, hogy mihamarabb terhes leszel megint!
2014. febr. 17. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!