Mellfeszülés, hányinger, köldök tájékán görcsölés. Megint rossz lesz a vége?
Nézd meg a gyógyszer tájékoztatóján, hogy milyen mellékhatásai lehetnek! De a hányingered és a hasgörcs sok mindentől lehet - szerintem nem sok köze van az inszemhez, ha a köldököd környékén görcsölsz.
Az, hogy a teszted negatív, még semmit se jelent, elég korán csináltad. Pár nap múlva ismételd meg, és ne keseredj el, a pozitív hozzáállás sokat számít, ezt nyilván te is tudod! Szorítok!
annyira jó lenne, ha valaki megmondaná nekünk, hogy ekkor és ekkor leszünk terhesek, és akkor addig nem görcsölnénk ezen... nem? nekem először ez jutott eszembe.
én nagyon szorítok mindenkinek. inszemem még nem volt (de most már nálunk is az jön). és hogy valami hasznosat azért írjak: a mellfeszülés, hányinger simán lehet a gyógyszertől, a görcsölést nem tudom. és kitartást kívánok ezerrel!!! egyszer NEKÜNK IS ÖSSZEJÖN!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!