Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fejlődik a babám? Vagy rossz...

Fejlődik a babám? Vagy rossz lesz a vége?

Figyelt kérdés

Azt utolsó mensim december 15-én volt, a ciklusaim nem pontosak, de hosszúak, 32-34 naposak. Úgy éreztem, január 3-4 körül volt peteérésem, 17-én pozitívat teszteltem. Tegnap voltam dokinál, mensi szerint 7 hetes terhesen, számítottam már szívhangra is. Ehelyett volt egy pici (nem mondta, hogy pontosan mekkora) petezsák, benne még semmi. Azt mondta a doki, hogy nincs gond, csak ez a terhesség fiatalabb, kb 4-5 hetes, ami azért lehet, mert ez a ciklusom hosszú volt/lett volna, 2 hét múlva mennem kell vissza.

Nekem ez a 4-5 hét viszont sehogy sem jön ki. Hogy lehetne 4-5 hetes, ha a peteérésem január 4. körül volt? 1-2 nap eltérés lehet, de több nem, mert 17-én teszteltem pozitívat, szóval sokkal később nem lehetett peteérés. Lehetséges mégis, hogy nincs gond? Vagy nem fejlődik a babám és rossz lesz a vége? Próbálok bízni a babában, de áltatni se akarom magam. A doki nagyon biztatott, szerinte nincs okom aggódni, minden rendben van, 2 hét múlva lesz szívhang. Csak nekem nem jön ki a matek.

2014. febr. 4. 10:14
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
azért mert jan.5 körül fogant, és 17-éig már bőven beágyazódott, az majdnem 2 hét.
2014. febr. 4. 11:07
 12/38 A kérdező kommentje:
De ha január 5-én fogant, és 28 napos ciklusokkal számolnánk, mensi szerint már akkor is 6 hetes terhes kéne, hogy legyek, nem? Vagy én totál nem értek valamit, vagy nem tudom már. Merthogy nem fogantatástól számítják a terhesség korát.
2014. febr. 4. 11:17
 13/38 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit túlokoskodod ezt az egészet. Írnak valamit a tankönyvek, de ez annyira sokszor nem úgy van. Nekem, aki állandóan hőmérőztem, lh teszt, naptár, minden első baba előtt, a második babám a mensi után egy nappal fogant.(ezt a 12. hetes u.h. is megerősítette) Na bumm. Én is okoskodtam, hogy de nekem így a peteérés, meg úgy... NYUGI!!!!!! Ha a doki azt mondta, hogy nincs gond, akkor ne parázz, mert azzal rosszabbat teszel a picurnak is. Ha nincs vérzésed, görcsöd, próbálj meg nem túlpörögni ezen, NE AGGÓDJ! Én is terhes vagyok most, volt egy rossz köröm a genetikai tanácsadóban, (a babának végül semmi baja) de nekem is végig mindenki azt mondta, hogy amíg nem mondják a dokik u.h. alapján, hogy gond van ,addig ne kezeld úgy, hogy gond van, inkább fordítva.

EGY SZÓ MINT SZÁZ, NEKED LEHET HOGY VOLT AKKOR IS PETEÉRÉSED, MIKOR ÉRZETED, DE A BABA MEG LEHET HOGY A SZERETKEZÉSKOR (KÉSŐBB) EGY MÁSIK, EXTRA ORGAZMUSOS, VAGY BÁRMILYEN PETEÉRÉSKOR FOGANT, MINT NEKEM A MENSI UTÁN EGY NAPPAL.

2014. febr. 4. 12:55
 14/38 anonim ***** válasza:
Szia, próbálj nem aggódni, biztos minden oké. Én hasonlóan jártam, tuti, hogy okt 8-án volt pé, okt 23 pozi teszt. 7 hetesen csak petezsákot láttak, 8+3 hetesen volt embrió, de még 1X vissza kellett mennem, 9+3 hetesen 7+3 hetesnek felelt meg, ami 2 héttel kisebb volt, mint kéne és lehetetlen, hiszen, akkor már pozit teszteltem. Mindenki mondta később fogant, doki is, ami biztos, hogy nem lehetett. Végül a 12. hétre "utolérte" magát és 14. hetesnek felelt meg, amekkorának lennie kellett. Sajnos, emiatt le is csúsztam a 12. heti uh-ról. Ez, hogy történhetett nem tudom, de most vagyok 19 hetes. Remélem nálad is csak valami ilyesmi lesz!
2014. febr. 4. 21:29
 15/38 A kérdező kommentje:
14-es, nagyon nagyon köszönöm!!! Tegnap óta ilyen pozitív történeteket próbálok keresni, hogy megnyugodjak kicsit, most, hogy ezt olvastam, hatalmas kő esett le a szívemről, hogy másnál is volt ilyen. Iszonyúan félek, hogy nem fejlődik, rengeteget bőgök, de ez most kicsit erőt adott, hogy ettől még lehet minden oké. Szinte ugyanaz a helyzet, úgyhogy tényleg rengeteget segítettél, meg egyszer köszönöm, hogy leírtad!!! Boldog babavárást :)
2014. febr. 4. 23:27
 16/38 anonim válasza:

Sziasztok!

December 21-én volt meg utoljára. Azóta 3ultrahangon voltam. Az elsőnél (01.27-én):kb. 5-6 hetesen petezsákban 2.6mm-es embrio

Màsodknál (5nap múlva)máshol: 12mm-es petezsák, benne 1.5mm-es embrio, 4mm szabályos szikhólyag.

Harmadikban Sztk: 02.05-én uterusban petezsák, benne szikhólyag... Azt mondja 4-5hetes

Terhességi rosszullétek,minden tünet durván megvan. Elhal a baba? Szívhang egyszer sem volt :((

Mi történik?

Aggódom!

2014. febr. 8. 13:00
 17/38 A kérdező kommentje:

Szia,

szerintem jó esély van rá, hogy mivel mindháromszor máshol voltál, más fajta, más érzékenységű uh-val néztek, ezért láttak mindenhol mást. Az sztk-ben többnyire szar gépek vannak, nem nagyon lep meg, hogy ott nem láttak embriót. Szerintem várj egy hetet te is, akkor többet tudsz majd, és ha megengedheted magadnak, inkább magán dokihoz menj, azt talán még oda is figyelj rád. Drukkolok neked, remélem mindketten rendben leszünk!

2014. febr. 8. 15:09
 18/38 anonim ***** válasza:
Mi újság lányok? :)
2014. febr. 10. 15:26
 19/38 A kérdező kommentje:
Én nem tudok még semmit, még 1 hét :( csak gondoltam hátha tud még valaki valami okosat mondani. Kicsit bizakodóbb lettem, mert semmi rosszat nem tapasztalok, amit nem kéne.
2014. febr. 10. 17:32
 20/38 anonim ***** válasza:
Tesom jar most ugy h kisebb 1 hettel a baba mint gondoltak. Aztan kiderult h csak le volt maradva es mar behozta. Ilyen elofordul, nem kell ezen aggodni.
2014. febr. 11. 05:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!