Vérző haematomára (petezsák fölött) adnak-e sárgatestpótlást? Vagy nincs köze a kettőnek egymáshoz?
Figyelt kérdés
2014. febr. 4. 08:49
1/6 anonim válasza:
Én már szedtem, amikor elkezdtem vérezni hematóma miatt és azonnal a maximális dózisra emelték a gyógyszert. (Egyébként én úgy tudom, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz, de szedtem úgy, ahogy az orvos mondta.)
3/6 anonim válasza:
Nincs közé a kettőnek egymáshoz, a hematóma nem hormonális ok miatt alakul ki. Én nem kaptam rá semmit, 10. hétig barnáztam. Egy homeopátiás orvos javaslatára szedtem arnica ch30at napi 3x5 golyót. Nem tudom h emiatt szívódott e fel, de szerencsére nem okozott gondot.
4/6 anonim válasza:
Én kaptam 2x1 duphastont, petezsák melletti hematómára ami miatt barnáztam.
5/6 anonim válasza:
Én 3x1 duphastont kaptam (most is 2. babánál) 2x1-nél még véreztem, 3x1-nél már minden ok volt. Természetesen fekvés, no házasélet. Elmúlt 2-3 hét alatt, aztán fokozatosan lehet sétálni. 12. héten már úgy mehettem mint akinek sosem volt semmi baja.
6/6 anonim válasza:
En 5 hetig vereztem,hematoma miatt...Semmit nem kaptam ra,csak a szigoru pihenes volt kotelezo.Es persze nem volt szabad a sex.Hala Istennek minden rendbe jott.
Ne aggodj,a pihenest nagyon tarts be,mert az tenyleg fontos.En neha napjan kicsit bunoztem,de csak annyit hogy megfoztem az ebedet...Na annyi is eleg volt,hogy jobban elkezdjek verezni...Sok szerencset,boldog babavarast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!