6 hetes terhesen barnázást tapasztaltam, azonnal mentem az ügyeletre kaptam is utrogestan-t 3*1-t és magneb6-t 3*2-t. Volt már valakinél ilyen? Mennyi idő alatt múlasztotta el a gyógyszer a barnázást?
Egyáltalán nem nagy mennyiségről van szó. Tegnap este csak a WC papíron láttam, halvány barna volt a folyásom, ma reggelre pedig a tisztaságin lett egy 2mm*2mm-s kis folt, de a wc papíron már semmi.
Azt mondta a doki hogy a barnázás fenyegető vetélést jelent, de megtámogatjuk és simán lehet belőle egy normális terhesség.
Az ultahangon pedig 11mm-s petezsákot és benne szikhólyagot látott, embriót még nem, és azt írta a leletre hogy érintetlen a petezsák.
Nekem lényegében másnapra vagyis úgy fogalmaznám nem jött elő többet.
Nekem is ugyan ez volt, 6 hetesen rohantam az ügyeletre ahol csak petezsák és szikhólyag látszódott kaptam ultrogesztánt csak én 1x2 és 3x1 magnerotot. És azt mondták hogy mivel embrió nem látszik ez 5 hetes terhesség. Következő hétre volt időpontom magándokihoz ott jobb volt az ultrahang, kiderült hatalmas hematomám van a petezsák felett de akkor már volt szívhang. Most 20 hetes a terhességem ....
Nekem a 12. hét után múlt el teljesen.
18+5 hkm
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ezt a kerdest kb 2 hete irtam ki. Ugyanez volt a problemam. Noveremnek 1,5 eve kb h ez volt es teljesen problemamentes terhessege volt es egeszseges babaja szuletett. Azt mondjak sokszor ez normalisnak is mondhato de bar szntem jobb felni mint megijedni.
Igen látom. :) )Örülök hogy nálad minden rendben.
Nekem is mondta a doki hogy pihenjek de nem iratott ki szabadságra.
Én egyébként azért írtam ki a kérdést, mert arra vagyok kíváncsi hogy mennyi idő alatt múlasztja el a barnázást a gyógyszer, mert ugye eddig még csak 2 szemet vettem be, de még van minden mosdó látogatásnál barna a papíron.
Most olvasom a tájékoztatóját hogy étekezések között és lefekvés előtt ajánlott bevenni. Nekem tegnap azt mondták a gyógyszertárban hogy mivel napi 3*1 ezért amikor eszem akkor vegyem be. Most is épp bevettem és megettem az ebédem.
Te hogy szedted?
Szia, nekem is másnapra elmúlt a barnázás...
de nekem kúpom volt lefekvés előtt 2 kellett betenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!