FKKTorp kérdése:
6 hetes terhesen barnázást tapasztaltam, azonnal mentem az ügyeletre kaptam is utrogestan-t 3*1-t és magneb6-t 3*2-t. Volt már valakinél ilyen? Mennyi idő alatt múlasztotta el a gyógyszer a barnázást?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem nagy mennyiségről van szó. Tegnap este csak a WC papíron láttam, halvány barna volt a folyásom, ma reggelre pedig a tisztaságin lett egy 2mm*2mm-s kis folt, de a wc papíron már semmi.
Azt mondta a doki hogy a barnázás fenyegető vetélést jelent, de megtámogatjuk és simán lehet belőle egy normális terhesség.
Az ultahangon pedig 11mm-s petezsákot és benne szikhólyagot látott, embriót még nem, és azt írta a leletre hogy érintetlen a petezsák.
2014. jan. 21. 08:41
11/22 anonim válasza:
Én úgy szedtem, hogy reggel éhgyomorra, aztán 1 óra múlva reggeli közben magnézium, aztán 12 kor ebéd, 13:00 utrogestan, 4-kor kaja és terhesvitamin, 6 kor vacsi és magnézium és 7 körül az utrogestan. A lényeg, hogy ha nem tartottam 1 óra szünetet az utrogestan és az étkezés között, akkor nagyon szédültem és aluszékony voltam. A magnéziumot ha nem kajával veszed be, akkor gyomorégést csinál.
12/22 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor lehet ettől jött rám ekkora álom kórság mostanra. Amúgy már itthon vagyok a saját dokim péntekig legalább pihit javasolt úgyhogy haza kértem magam és honlappal kiiratom magam.
2014. jan. 21. 13:45
13/22 anonim válasza:
Én a 6. és 8. hét között véreztem..nem csak barnáztam. Szintén Utrogestant kaptam, napi 3*1-et, én étkezések közben vettem be. 2 hét után múlt el, de a 12. hétig szedtem az utrot. Most pénteken megyek uh-ra, a 12 hetesre, remélem minden ok lesz.
14/22 A kérdező kommentje:
13-s köszi! Remélem nekem nem tart ilyen sokáig és minden rendben lesz.
2014. jan. 21. 22:01
15/22 A kérdező kommentje:
13-s köszi! Remélem nekem fog ilyen sokáig tartani! Neked viszont gratulálok! Nagyon jó baba várást!
2014. jan. 21. 22:03
16/22 A kérdező kommentje:
Tegnap délután óta nem volt semmi, kezdtem bizakodni.... Ma reggelre átváltott pirosra. :( Délután doki.... Nem tudom mit higgyek, miben bízhatok.... :(
2014. jan. 24. 07:51
17/22 anonim válasza:
Majd ird meg h mi van. Szurkolok neked h rendben legyen minden.
18/22 anonim válasza:
Nekem is volt egy nap, amikor piros vérzés volt (igaz, nagyon kevés). Nálunk nem okozott bajt, szurkolok, hogy nálad is minden rendben legyen. Mindenképp muszáj délutánig várnod? Nem tudom, hogy mit lehet tenni, de hátha tudnak segíteni. És ha kiderül, hogy nincs olyan óriási baj, legalább hamarabb megnyugodnál. Én 23:00kor mentem be ünnepek alatt ügyeletre, ilyen esetben szerintem indokolt és semmiképp nem várnék.
19/22 A kérdező kommentje:
A doki magánrendelese délután van, és jó lenne ha ő nézne meg. 14:20-ra megyek.
2014. jan. 24. 10:35
20/22 A kérdező kommentje:
Szépen nő, és volt szívhang! :-)
2014. jan. 24. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!