Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetesen 24,2 mm petezsák és...

Luxor kérdése:

7 hetesen 24,2 mm petezsák és 4,4 mm-es embrió normális méretűnek számít?

Figyelt kérdés
Sikerült kifognom egy olyan dokit, akit teljesen hidegen hagy a terhességem, és az is, hogy barnás folyásom volt. Azt mondta, hogy a 12. Héten menjek legközelebb, és viszlát. Hát nem hozzá fogok menni...
2014. jan. 30. 23:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen. Ha nem lenne normális, a doki felhívta volna a figyelmed az esetleges gondokra.
2014. jan. 31. 00:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen. A barnázásra abszolut semmit nem mondott? Volt szívhang? Szerintem a napokban menj el a másik orvoshoz, mert lehet hogy progeszteron pótlásra szorulsz.
2014. jan. 31. 00:28
 3/4 anonim ***** válasza:
* egy másik orvoshoz
2014. jan. 31. 00:28
 4/4 FKKTorp ***** válasza:
Nekem 6+1 hetesen volt a CRL: 4,3. A barnázás miatt utrogestant kaptam, egy hét barnázás után már vér volt, de már elmúlt a gyógyszertől.
2014. jan. 31. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!