Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 éves vagyok, párom erősen...

16 éves vagyok, párom erősen erőlteti az abortuszt. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves vagyok , felelőtlenségből teherbe estem.

Múlthéten voltam orvosnál aki megerősítette. 7 hetes terhes vagyok.

Párom nagyon kiakadt, ordibált és erőlteti az abortuszt.

Néztem róla 'filmet' , de ez velem , az én gyerekemmel nem történhet meg.

A szüleim sem örömmel fogadták a hírt, de támogatnak . Apai részről, anyai részről főleg , mivel édesanyám átélte már egyszer az abortuszt (apám miatt). Párom anyukája is támogatna.

Meg vannak a terveim , meg is valósíthatóak.

Mit tegyek? Vállalom a tetteim miatt a felelősséget..

2014. febr. 3. 21:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

A "pároddal" mindenképpen szét fogtok menni. Ha elveteted, akkor azért, mert nem tudsz majd ránézni se, hogy belekényszerített, ha meg megtartod, akkor ő hagy ott a gyerek miatt.

Innentől kezdve az a kérdés, hogy egyedül (ill. szőlői segítséggel) vállalod-e.

2014. febr. 4. 09:20
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt abortuszom 16 évesen, lényegében ugyanez volt a helyzet mint most veled. (Csak az "apai" anya sem támogatott) Én akkor úgy döntöttem, hogy a "párom" fontosabb volt, meg sokan mondták, hogy elszúrom az életem, egy gyerek felelősség, nem tudok semmit csinálni stb stb...

DE!!!! Én világ életemben abortusz ellenes voltam mondhatni. Rettenetes volt! Maga a műtét napja, az utána következők, és utána évekig(!!!) nem bírtam róla beszélni!

A "párommal" természetesen szétmentünk rövid időn belül, magamat is megutáltam, depressziós is lettem. A poklokat jártam végig! És NEM szúrtam volna el az életemet vele, mert imádom a gyerekeket.

Azóta eltelt 7év, most várom a második babámat, még mindig eszembe jut ez néha...

Azért írtam le, hogy lásd ilyen is történhet. Ha Te is szereted a gyerekeket, úgy gondolod tudnád vállalni ezt a nagy felelősséget, akkor tedd meg! Az anyát nem a kor teszi, ezt ne felejtsd!!!!! Ha szeretnél velem beszélni, nyugodtan írj üzenetet!

Jól gondold meg mindenképpen!!!!

2014. febr. 4. 11:28
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 19 éves koromban volt abortuszom,vert az akkori párom,rettegésben tartott és drogozott,senki nem állt mellettem,hogy megtartsam a babát. A mai napig bánom,hogy elmertem vetetni,mert nem ő tehetett erről,és nem álltam ki a saját gyerekem mellett! Van azóta egy 2 éves fiam és most várom a kislányomat,de az "elsőt" soha nem fogom elfelejteni,és a mai napig szégyellem magam,hogy megmertem tenni.

Ha a párodon kívül mindenki Melletted áll,akkor ne dobd el a babádat! Nem egyszerű az igaz,főleg hogy fiatal vagy,de amikor a kezedben tartod sokkal nagyobb öröm mindennél.

Én neveltem a fiamat 14 hónapig egyedül (5 hónapos volt,amikor ketten maradtunk) és minden nap ő adott nekem reményt,arra hogy miatta küzdenem kell,és nem adhatom fel az álmaimat,és amikor rám nézett az felejthetetlen :) A mai napig könny van a szememben,amikor rám mosolyog vagy átölel,a világ legszebb dolga egy gyermek :)

2014. febr. 4. 13:36
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt egy barátnőm. Úgy örült mikor terhes lett. Már húszon túl volt, dolgozott, az élettársával már 16 éves koruktól együtt voltak. A fellegekben járt, kiválasztottnak érezte magáf, hisz az első férfiban megtalálta az igazit. Aztán kopp. Hatalmas pofont kapott az élettől, a srác annyira nem akarta a gyereket hogy ultimátumot adott neki vagy ő vagy a baba. A srácot választotta, előtte utànna napokig zokogott, a pincébe hogy senki ne lássa. Aztán a műtét után a srác lelépett, ekkor barátnőm összezuhant. Az idén 30 lesz. De még most sem tud róla beszélni. Ő akkor olyan szinten megtört hogy soha nem lesz a régi.

Hátha segített valamit a kis története.

2014. febr. 5. 06:53
 15/21 anonim ***** válasza:
Szia, nagyon erdekelne, hogy mi lett veletek, megtartottad a babat?
2014. febr. 6. 17:14
 16/21 A kérdező kommentje:
Szia, igen megtartottuk. Párom ugyan nem örül, de mellettünk akar maradni. Azt hiszem már minden rendben..:)
2014. febr. 6. 19:41
 17/21 anonim ***** válasza:

Orulok, hogy rendbe jonni latszanak a dolgok :)

A parod hany eves?

2014. febr. 6. 20:00
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Tartsd meg ,mert egész életedben gyilkosnak fogod magad hinni,aki a saját gyerekének roppanttatta szét a fejét egy müszerrel és dobadta ki a szemetesbe.
2014. márc. 6. 00:47
 19/21 anonim ***** válasza:
7%

Ja látom ,megtartottad.

Jól döntöttél ,a magyarok közt ez ritka.Első a munka.

Gratulálok végre egy jó anyuka és egy jó ember.

2014. márc. 6. 00:49
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :-)

Remélem jó anyuka leszek :-)

2014. márc. 6. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!