Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kistesó érkezésének hírét...

Kistesó érkezésének hírét hogy fogadták nálatok? Van akinél nem örültek? Ha igen, miért nem? Hétvégén jelentettük be, kb 2 hete teszteltem pozitívat, és nem nagyon örültek, csak udvariaskodtak.

Figyelt kérdés
Együtt élünk és azóta kerülgetjük egymást és nem hozzák szóba a témát. Már úgy gondolom, nem is kellett volna mondanunk ilyen korán.
2014. febr. 3. 15:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Először költözni kellene, utána még egy gyerek. Ha elfértek, ha nem 3 generácio egyben nem szerencsés és nem is egészséges. Költözzetek el, éljetek külön és álljatok teljesen a lábatokon. Nálunk sem örültek, mert engem nem szeretnek, de nem foglalkozom különösebben vele.
2014. febr. 3. 16:53
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ők laknak nálatok, vagy ti náluk?

Mennyire fértek el? Mennyit tudtok segíteni nekik, vagy inkább ők segítenek nektek? Tudtok félrerakni a havi költségek mellett? És ők?

Sok mindenen múlik, hogy miért így fogadták.

2014. febr. 3. 16:54
 13/13 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem is az az ok, hogy még ott laktok és sok lenne már nekik még egy csecsemő. Attól is félhetnek, hogy most még több segítséget vártok el, amire már nem lesz erejük, de ugye az unokájuknak se akarnak majd nemet mondani. Azt pedig végképp nem értem, minek vállaltatok még egy gyereket, ha az elsőt se bírjátok szülői segítség nélkül eltartani?
2014. febr. 3. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!