Ti beadnátok egy olyan bölcsis csoportba a gyermeketeket ahol láthatóan és hallhatóan nem örülnének az érkezésének?
Nálunk eleinte hasonló volt...Mikor bementünk megnézni a bölcsit, ahol egy hét múlva kezdte a kislányom a beszokást, akkor elég furán álltak hozzánk. Nagyon rossz érzésem volt, legszívesebben visszacsináltam volna az egészet, nem nagyon foglalkoztak velünk, sem a gyerekkel, csak azt hajtogatták hogy miért nem lehet jó neki hogyha elkezdi a bölcsit. Arra ment ki a játék hogy ne adjam be és maradjak vele otthon de mi sem tehettük meg.
A beszoktatás alatt viszont fokozatosan lett egyre jobb a véleményem róluk és végül a gondozónő nagyon megszerette a lányomat, imádja, és a lányom is szereti őt , a csoporttársak is nagyon szeretik, és a többi gondozónő is. Szóval minden jól alakult a végére, pedig első nap legszívesebben visszavontam volna az egészet.
Én azt mondom, kezdjétek meg a beszoktatást, és meglátod...ha ott is így viselkednek akkor el lehet gondolkozni a továbbiakon. Mondjuk a mi gondozónőnkről mindenki csak jókat mondott, és ez be is bizonyosodott. Létszámgondok náluk is vannak, de pl nálam is a munkahelyemen, de ez nem szabad hogy a gyerekeken csapódjon le.
Kislányom bölcsis, 3 éves.
A saját tapasztalatom és a leírtak alapján azt mondom, hogy ide semmiképp nem adnám a helyedben a gyermeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!