Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire viselte meg gyermeket...

Mennyire viselte meg gyermeketeket, amikor szétszedték az összenőtt punciját?

Figyelt kérdés
Mi történik? Hogy csinálták? Utána hány napig szenvedett?

2013. jan. 21. 06:55
 1/3 anonim ***** válasza:
44%
Bár nekem nincs gyerekem se fiú se lány, de gondolom pisilésnél csíphet.
2013. jan. 21. 07:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálunk sajnos visszatérő probléma volt, már nagyon sokszor voltunk vele orvosnál. Kb. 6 alkalommal.

A lányom 4 éves, és mindig megismétlődik, újra és újra összenő neki, nem tudni mitől, voltunk vele már bőrgyógyászaton, gyermeknőgyógyásznál is. Azt mondják hajlam.

Még mielőtt a sok okos jön, hogy a popsikrémtől, hát régen nem használunk krémet a puncijához, évek óta szobatiszta...

Magáról a beavatkozásról:

Bekeni a dr. a punciját egy érzéstelenítő krémmel, várni kell fél órát, utána egy pillanat alatt szétszedi az orvos, az nem fáj, (mert be van érzéstelenítve) csak nagyon utálja, mert lefogjuk, és próbál menekülni.

Otthon a pisilés a gond, az valóban csípi.

Kb. 1 napig.

Utána kenegetni kellett nekünk fehér vazelinnel + előtte a fürdővízbe kamilla...

Elég kellemetlen, főleg, ahogy nő és okosodik.

Én rájöttem, mit kell tenni, mindig, amikor látom, hogy kezd összenőni széthúzom neki, azt sem szereti, de mindig inkább én, mint az orvosi macera. És ha csak picit van összenőve kevésbé fáj neki.

2013. jan. 21. 07:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Második válaszoló, nagyon kimerítő volt az írásod.

Az én lányom 20 hónapos, úgy vettük észre, hogy szóltam a gyerekorvosnak, hogy büdi a pisije.

Most pénteken megyünk, remélem, hétvégén kiheveri a dolgot.

A popsikrém valóban nem minden esetben igaz (lehet, hogy rásegít), mert mi kb 1-2 hónapig kentük csak neki születése után, annyira jó bőre van, nem igényli.

Arra én is gondoltam, hogy minden fürdés után kicsit széthúzogatom majd neki a jövőben, hogy megelőzzük az újabb összenövéseket.

2013. jan. 21. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!