Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kistesó érkezésének hírét...

Kistesó érkezésének hírét hogy fogadták nálatok? Van akinél nem örültek? Ha igen, miért nem? Hétvégén jelentettük be, kb 2 hete teszteltem pozitívat, és nem nagyon örültek, csak udvariaskodtak.

Figyelt kérdés
Együtt élünk és azóta kerülgetjük egymást és nem hozzák szóba a témát. Már úgy gondolom, nem is kellett volna mondanunk ilyen korán.
2014. febr. 3. 15:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem örültek? Valamelyik nagyszülővel éltek? Lehet,hogy azt várták előbb elköltöztök,csak aztán bővül a család?
2014. febr. 3. 15:50
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért nem örültek, nem akarták eddig hogy költözzünk. A szüleimmel élünk, lehet az szerették volna, hogy karriert építsek, vagy hogy ne vállaljak többet, így is sok a feladat egy gyerekkel, nem tudom.
2014. febr. 3. 15:54
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős az első gyerek? És te? Nem kérdezted meg tőlük,hogy mi a baj? Szerintem jó az ilyesmit tisztázni,ha együtt élnek az emberek,mert ez a kerülgetés nem mehet állandóan.
2014. febr. 3. 15:57
 4/13 A kérdező kommentje:
Én 30 vagyok, az első másfél éves. Amit írtam, hogy miért lehettek ilyenek, azt gondolom, de ezt hallani nem akarnám, mert abból csak veszekedés lesz. vagy hogy miért nem mondtam, hogy tervezzük, vagy korábban kellett volna, vagy miért párommal miért nem egyedül mondtam?
2014. febr. 3. 16:03
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg őket. Ha nem mered ezt megkérdezni, akkor nem lehet valami jó a viszony, s nem csodálom ha nem örűlnek.
2014. febr. 3. 16:08
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy már így is "sokan" vagytok? Ne haragudj nem bántani akarlak, oké hogy unoka stb.., de nem lehet hogy nekik ez a dolog már így kezd "terhes lenni". Én amikor megtudtam, hogy babát várok nem akartam elmondani csak 3 hónap után, akkor még otthon laktam. Karácsony előtt elköltöztünk párommal és utána jelentettük be. Nyilván ez mindenkinél más. Nálunk az én családom felől örül mindenki nagyon, aggódnak, hívogatnak párom felől viszont kb. semmi. A bejelentésnél se volt valami nagy fogadtatás, azóta se, nagyon szóba se kerülök pedig már a terhességem felénél járok. Az egyetlen reakció amit párom felől a nagyszülőkből kiváltott, "hogy akkor elkezdjük gyűjtögetni a pénz nyárra". Páromnak már van egy kislánya, ő a mindenük, imádják, remélem ha megszületik máshogy fognak viszonyulni hozzá.
2014. febr. 3. 16:15
 7/13 A kérdező kommentje:
6os lehet így van, mégis azt gondolnám, hogy elférünk, tudják, hogy majd valamikor elmegyünk, és szerintem örülni kéne, hogy most lesz, amíg ők sem olyan idősek.
2014. febr. 3. 16:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Költözzetek el és onnantól kezdve nem lesz beleszólásuk, látniuk se kell ha nem akarják.
2014. febr. 3. 16:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Az én szüleim sem nagyon örültek a hírnek, mondván a másik gyerekemre is gondolnom kellene / 2és fél volt a lányom mikor bevállaltuk a tesót/. Anyámra haragudtam akkor, de az idő múlásával rájöttem hogy valahol igaza volt. Az élet is ellnünk volt és eleinte minden őt igazolta. Terhesen az utolsó trimesztert cakli pakli a kórházban töltöttem. A lányom anyáéknál lakott ezen időszak alatt, mert bölcsibe nem fogadták, apának menni kellett dolgozni és ők 40km-re éltek tőlünk, napi ingázás télvíz idején lehetetlen volt a férjemnek, így is örültem, hogy minden este bejön hozzám.

Mikor a kicsim megszületett minden rám szakadt. Borzasztó problémás volt a kicsi, fél évig küszködtem. Majd mikor már minden rendeződni látszott nagylányom ovis lett. Ami létezik nyavaja, mindet beszedett meg a kicsi is. Azt hittem az első télen, hogy eret vágok magamon. A doktornő annyi pénzt elvitt tőlünk, hogy másnak nincs annyi havi rezsiköltsége. Na de jött a nyár, azt hittük jobb könnyebb lesz. Erre jön a férjem, hogy megszűnik a munkahelye, költöznünk kell... 400km-re költöztünk minden élő rokonunktól, barátunktól, a profi gyerekorvosunktól...Szóval sok minden anyámat igazolta, de azokat a szép pillanatokat amiket a 2 gyerekem okoz nem adnám semmiért. Ha jön valami sz@rság, megoldjuk, nehogy már az ember ne merjen a mai világba 2 gyereket bevállalni. Sok sikert, egészséget, boldogságot nektek!!!

2014. febr. 3. 16:38
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi kedves 9es! Nektek is sok boldogságot, kitartást!
2014. febr. 3. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!