Mi lehetett ez ami távozott belőlem? 20 hetes vagyok és kicsit megijedtem?
Figyelt kérdés
Légyszi csak az nyissa meg aki nem finnyás, mert nem a leggusztusosabb látvány, szerencsére elég rossz a fényképezőm. Mérete kb. olyan 3 centi és nem tudom "honnan jött" csak reggel a wc papíron lettem rá figyelmes. Azért tettem ebbe a kategóriába, mert mindenki írogat a nyákdugóról, mivel fogalmam sincs az milyen meg hogy néz ki ezért kicsit megijedtem, hogy 20 hetesen remélem nem annak valami darabja. Állagra elég "tömör" olyan szövetes jellegű, de nem nyálkás és véres a vége.
2014. febr. 3. 12:39
11/21 anonim válasza:
Én biztos orvoshoz mennék a helyedben.
12/21 anonim válasza:
Remélem már az orvosnál vagy. Majd írd meg mit mondott.
14/21 A kérdező kommentje:
Most jöttem a dokitól jól megijedtem, mert ráadásul 2 napja nem érzem, hogy mocorgászna:( de szerencsére megnyugtatott, 4D-vel megnézett azt mondta "bentről nem hiányzik semmi", megvizsgálta a picúrt, azt mondta semmi elváltozást nem lát felejtsem el a reggeli dolgot és próbáljak ne is gondolni rosszra. :)
2014. febr. 3. 15:25
15/21 anonim válasza:
Hú, örülök neki hogy semmi gond! :)
16/21 anonim válasza:
Hűűű, én is örülök. :) Drukkoltam!
17/21 anonim válasza:
jól van... örülök én is a jó hírnek :) boldog babavárást ! :)
18/21 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, köszönöm:) remélem még 1x nem lesz ilyen, de arra jó volt ez a lecke hogy jobban kell vigyázni magunkra:)
2014. febr. 3. 15:37
19/21 anonim válasza:
Örülök,hogy nincs baj :) Az azért durva,hogy még ő sem tudja,hogy ez micsoda.
20/21 anonim válasza:
Helyedben utána járnék mert az valami volt ami kijött!Próbálj elmenni másik orvoshoz magánúton hogy ugyan ő mit mond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!