Ti bevállalnátok? (Többi lent)
Sziasztok!
35 hetes leszek,amikor lesz egy rendezvény,amire nagyon régóta el szeretnék menni.
Budapesten lesz,viszont én vidéki vagyok.
Két lehetőség van, az egyik az,hogy tudok autóval menni,a másik pedig,hogy csak vonattal tudok + bkv pesten.
Sajnos még nem tudom melyik jön be,autóval elmegyek gond nélkül,de nem tudom vonattal bevállaljam-e?
Semmilyen problémám nincs (holnap leszek 34 hetes)nem vizesedek,nem vagyok ágyhoz kötve,még korlátozottan,de tudok mozogni is :D
Tehát a kérdésem 35 hetesen bevállalnátok egy 2 órás vonatozást,plusz bkv-zást a városon belül,majd ugyanígy haza?
Köszönöm
Köszönöm a választ,hát ilyen időben nem utazok az biztos :D Bár nálunk semmi nem volt (se eső,se jég) de Bp-en ha jól tudom van gond.
A vágyaim rendezvénye az február 15-én lesz,addigra feltételezem (és nagyon remélem is),hogy normális idő lesz.
Kocsival biztos,hogy lazán elmennék,de ha nem jön össze az autós verzió,akkor csak a vonat marad...:(
Nekem sajnos nincs jogsim,és nem biztos,hogy rá fog érni valaki a családból/barátok közül,aki el is furikázzon...
Vonattal is bevállaltad volna az utazást?
Köszönöm mindenki válaszát,ment a zöld :)
Elmegyek rá,most meggyőztetek:D
Úgysem történik semmi,szépen megjárom :)
Nincs jogsim,szóval ha kocsival megyek is,akkor is jön velem valaki.
De ha vonattal megyek,akkor sajnos csak pesten csatlakoznak hozzám.
20 hetes vagyok.
Ha a helyedbe lennék, nem vállalnám be, egyrészt azért mert tél van, hideg, az influenzára fel is hívták a figyelmet országosan (tömegközlekedésen terjed a legjobban).
Másrészt 35 hetes leszel, bármikor beindulhat a szülés még akkor is ha problémamentes a terhességed.
De ha te elszeretnél menni, akkor menj :) Én előtte biztos megkérdezném az orvosom, hogy ajánlja vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!