Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha elhalt az embrió miért...

Ha elhalt az embrió miért növekszik?

Figyelt kérdés
Múlt héten megállapitották, hogy meghalt a babánk 7-8 hetesen ( bár lehet kevesebb, nem tudták eldönteni) . Akkor 4,5 mm volt az embrió. Tegnapelőtt kellett visszamennem hogy megnézzék hátha nem, dé sajnos ugyanazt látták, nem volt szívcsőpulzácio. De az embrió most 6 mm volt . Mitől nőhet? Nem zsugorodnia kellene? 13.-án fognak műteni, az még 2 hét, így is nagyon nehéz, folyton az foglalkoztat hogy mitől nő ha már nem él?
2014. febr. 1. 22:46
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nekem is ezt mondták a kórházban hogy valószinűleg beteg lett volna, s természetes szelekció történt. Azzal vigasztaltak, hogy most ő utat csinált a következő egészségesebb és erős babának, én is erre próbálok gondolni, hiszen nem lehetek nagyon magam alatt, mert itt van a családom, aki mindenben segit és támogat. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen pont velünk történik meg.
2014. febr. 2. 00:22
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem tudok vele mit csinálni, csak akkor műtenek előbb, ha elkezdek vérezni, görcsölni, mert napi 5 ilyen kisműtétet csinálhat a kórház, még ha fizetnék érte, akkor sem lehetne előbb, ezt mondták.
2014. febr. 2. 00:34
 13/23 anonim ***** válasza:

Ez szörnyű :(

Sok erőt kívánok Neked!

2014. febr. 2. 00:36
 14/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem karàcsonykor volt egy vetélésem. 7hetes voltam első uh-nvde méret szerint csak 6 (3mm) életjelenség nem volt. 3 nap múlva kontroll uh, igaz akkor màr 6mm volt a picim.de megmondtàk h elhalt a tethesség mivel szívpulzàlàs nincs. Emelett görcsöltem és barnàztam. Én is ràkérdeztem h akkot h növekedhet.erre azt mondtàk h a kis sejtjei màr beduzzadtak a kilökődésre felkészülve. Végül 9 hetesen spontàn elvetéltem.

Sajnàlom :( kitartàs!!!!

2014. febr. 2. 08:41
 15/23 anonim ***** válasza:
Én is elmennék egy magándokihoz!! Majd írd meg ha van valami, kíváncsi vagyok a fejleményekre! Kitartást!!
2014. febr. 2. 09:50
 16/23 anonim ***** válasza:
Majd Írd meg mi volt!
2014. febr. 2. 14:56
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, holnap EKG után keresek egy magándokit, bár lehet ugyanaz fogja mondani, de akkor is legalább akkor már biztosan fogom tudni
2014. febr. 2. 17:47
 18/23 anonim ***** válasza:
Miért kell az EKG?
2014. febr. 2. 17:59
 19/23 A kérdező kommentje:
A műtéthez kell az EKG vizsgálat, labort már levették
2014. febr. 3. 00:00
 20/23 anonim ***** válasza:
Értem, bocs a kérdéshez.
2014. febr. 3. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!