Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4-5 hetesen 5mm es embrio?

4-5 hetesen 5mm es embrio?

Figyelt kérdés
egy hete voltam az első hasi ultrahangon , minden rendben van azt mondta az ultrahangos 4-5 hetes lehetek azt mondta,a papiromra az van irva h 5mm es embrio ....de mindenhol azt olvasom hogy ilyen korán még csak petezsákot lehet látni ,igaz hogy mensi szerint már 6 hetes multam akkor
2014. jan. 6. 13:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nálam sem látszott még 4 hetesen semmi.(menstruációtól számítva). Ez a terhesség kora. Aztán van a magzat kora, ami kb. 2 héttel eltér. Nem tudom a papírra melyiket írták rá.
2014. jan. 6. 14:04
 2/13 anonim ***** válasza:
Menzesz alapján számolj. Hat hetesen jó, ha már van embryo, főleg, ha szívhangja is volt. Boldog babavárást!
2014. jan. 6. 14:06
 3/13 anonim ***** válasza:

Hasi uh 4-5 hetesen? 12 hetnel csinaljak az elso hasit! Itt meg huvelyi van...

Lehet nem volt toppon a szonografus... 5 mm petezsakot lathat, az ugy jo lenne!

2014. jan. 6. 14:08
 4/13 A kérdező kommentje:
szivhangot nem mondott ,csak hogy minden rendben van ! kicsit van pudingszerü vagy is inkább vizesebb sárgás barna kis folyás ami nagyon minimális ,alig láthato a wc papiron
2014. jan. 6. 14:09
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem csak 12 hetesen UH van....én is 5-6 hetesen voltam kézi vizsgálaton, ahol a doki kézzel megállapította a terhességet és elküldött UH-ra. Másnap el is mentem. Nekem még nem láttak embriót akkor, csak 20 mm-es petezsákot. Tehát ez 5-6 hetesen.
2014. jan. 6. 14:10
 6/13 A kérdező kommentje:
nem tudom akkor mi van ...... embrio van irva a papirra és hogy 5mm ,ha peteszákot látott volna akkor annak már joval nagyobbnak kellene lenni mint 5mm ,nem?
2014. jan. 6. 14:11
 7/13 anonim ***** válasza:
ha huzamosabb ideig van (2 napon túl) barna folyás, esetleg vérzés, akkor azért menj el az orvosodhoz. Sok esetben ártalmatlan, de előfordul hogy nem jót jelent és akkor adnak gyógyszert. De azért megijedni nem kell, nekem 2 napig volt napi 1-2 csepp vérzés, és mivel nem tudtam hogy baj nem mentem vele dokihoz. Utólag semmi bajom nem lett belőle :)
2014. jan. 6. 14:11
 8/13 anonim ***** válasza:
nem zárja ki hogy petezsákot is látott amit írsz, csak lehet hogy azt már nem írta a leletre. Nekem is csak addig írták rá a petezsák méretét, amíg ki nem tudták venni a magzatot (CRL). Azóta már csak CRL-t írnak, petezsákot már nem. Ha rossz az UH felbontás, akkor nehezen is kivehető egyébként. Engem egyébként 8. heti UH-ra is visszahívtak, pont azért mert a 6. hetin még semmit se láttak.
2014. jan. 6. 14:13
 9/13 A kérdező kommentje:
ami nekem van ez még barnának sem mondhato ...nagyon halvány barnás sárgás folyás és nem fáj sehol ,csak jövöhéten tudok orvoshoz menni mert itt nálunk most vannak az ünnepek
2014. jan. 6. 14:14
 10/13 anonim ***** válasza:
értem, ne foglalkozz vele, egyáltalán nem biztos, hogy bármit is jelent, ha nem lesz sötétebb, akkor nincs gond, de majd említsd meg az orvosnak, mindig mindent mondani kell neki.
2014. jan. 6. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!