7. hetesen 6.6mm embrio az jó?
Figyelt kérdés
Ma voltam uh-n és a leletemen ez áll:Mhen belül szabályos petezsák,benne szikhólyag és egy élő embrió ábrázolódik.
CRL:6,6mm
Azt hittam lessz szívhang is!!
Mikor hallhatom,itt sok embernek már volt ilyenkor!!
2013. jan. 23. 20:03
1/4 anonim válasza:
Tökéletes méret a 6.6 mm! Az pedig, hogy "élő embrió ábrázolódik", az azt jelenti, hogy ver már a kis szíve, szóval minden okés.:)
2/4 anonim válasza:
És még valami! Nyugodtan kérdezz az orvostól, én is azt teszem. Nekem pl. 6 hetesen 7 mm volt, 8 hetesen 13 mm, 10 hetesen 2 cm. Kérdeztem is ma, hogy nem kicsi a korához a képest? És azt mondta az orvos, hogy mindenkinél egyedi adatok vannak, az embrió/magzat növekedését magához mérten kell nézni, és ha stabil növekedést mutat, az számít. A netes táblázatokkal ne is foglalkozzak, mert azok úgyis egy értéket mutatnak, és ők pedig viszonyítanak egy átlagos "-tól -ig" skálán. Szóval, ha bizonytalan vagy, kérdezz te is bátran! :)
Első voltam
3/4 A kérdező kommentje:
KÖszi aranyos vagy!!!
2013. jan. 23. 20:20
4/4 anonim válasza:
Biztos minden rendben lesz. Nekem 7 hetesen 10mm volt, már hallottuk a szívhangját. Most vagyok 8.5 hetes. Jövő héten kell mennem mert volt egy vetélésem ez előtt és szigorúbb megfigyelés alatt vagyok, de már alig várom, hogy megint halljam a kis szívét. Pedig ő lesz a 3. gyerekünk. Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!