Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nekem a védőnő javasolta,...

Nekem a védőnő javasolta, hogy szedjek omega 3 tablettát majd mert nem eszek halat. Kb. mikor kellene elkezdenem?

Figyelt kérdés
2008. júl. 18. 20:32
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy azért kellene szedni, mert a Babó agysejtjei így jobban fejlődnek szerinte. Olvastam róla itt a neten valahol, igaz lehet. Szép estét nektek!
2008. júl. 18. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:
szia! én szedtem pár hétig, napi 1kapszulát. az omega 3 zsírsavak un essenciális zsírsavak, melyeket a szervezet nem tud előállítani. Megfelelő bevitelükről táplálkozásunkkal kell gondoskodnunk( ez van a dobozára írva). Ártani nem ártott. Remélem tudtam segíteni.
2008. júl. 18. 21:13
 3/6 anonim ***** válasza:

szia! én is 16.hét óta szedem az omega3 kapszulát.pontosan azért amiket te írtál le.dokim helyeselte nagyon. napi 2 szemet kell ebből beszedni.nem egyszerű lenyelni,mert hatalmas,de tudom ez jót tesz a babámnak.sok sikert!!

19.hetes Kismama:)

2008. júl. 18. 21:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Es megelozheti a szules utani szomorusagot, levertseget, babybluest es depressziot is, en is szedni fogom az utolso honapban.
2008. júl. 18. 22:30
 5/6 A kérdező kommentje:
sziasztok, köszi a válaszokat! Még egy kérdés! Milyen márkájút szedtek? Melyiket érdemes? Főleg a második válaszolótól kérdezem, mivel ő már szedi! Köszönöm!
2008. júl. 19. 11:24
 6/6 anonim ***** válasza:

FLP-nek van ilyen terméke! nézz utána a neten!

Forever Living Product (asszem így írják)

2008. júl. 19. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!