Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes kismama vagyok,...

21 hetes kismama vagyok, eladóként dolgozok egy százas boltban! Szerintetek?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy szerintetek dolgozzak még,vagy a vírus miatt inkább írassam ki magamat?
2009. dec. 5. 20:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
63%

Én is így látom,mint az utolsó

Irasd ki magad,már egyébként is lassan jó lenne pihenni,azzal azért csökken a kockázat,sztem ez egyértelmű.

Egyébként mi sem oltatunk-a dokim csak annyit mondott,őt nem győzték meg erről,és,hogy ne felejtsük el,hogy 2 hónapja úgy indult,h.gyerekek és terhesek nem kaphatják meg ezt,mára meg igen...de hozzátett,ha hiszek benne,h.ez megvéd,akkor mindenképp!!

És nem értem,h.azért mert mások másképp gondolkodnak,mért kell idegbetegen irogatni.Mindenki el tudja dönteni,vagy legelábbis muszáj lesz:-)

Boldog,nyugodt babavárást

23h,km.

2009. dec. 5. 22:29
 22/28 anonim ***** válasza:
41%
Így van, írasd ki magad, ez olyan, mintha fél oltásod lenne, és persze ne oltass. Az oltottak kezdenek félni, elkapkodták a döntéseiket, reméljük ettől függetlenül egészséges babájuk lesz és neküünk oltottaknak is. Az orvosoknak is azért változott meg a véleménye hirtelen, mertpénzt is kapnak már érte, máskülönben pedig felelősségre is vonhatják őket. Mivel terhesség alatt jelen pillanatban veszélyesnek mondják a vírust, az oltóanyag következményei pedig hosszútávban következnek)ha következnek), így a közelebbi esemény, hogy ha nem ajánlja és megbetegszik a kismama, őt csukják le ezért. Az oltóanyagért meg persze senki nem lesz felelős majd! Ilyen egyszerű, és hát persze, hogy a pénz, a válságot vissza kell állítani!!! Gyerekek...gyógyszeripar..mi pénzt hagyunk most vitaminokra is, ne butáskodjatok, és a 6 millió oltóanyagnak fogynia kell. Írasd ki magad, kérdező, viselj maszkot, két óránként cseréld és süsd meg házilag a kenyeret:) Semmi bajod nem lesz és a kicsinek sem!
2009. dec. 5. 23:52
 23/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat,főleg a normálisabbakat,mert sajnos vannak olyanok ,akik tényleg sportot űznek abból,hogy csak azért válaszolnak,mert jó szórakozásnak tartják ,hogy másoknak "beírhatnak",gondolom személyesen nem ilyen nagy emberek!:)Szerintem nem tettem fel hülye kérdést,egyszerű is volt,nem azt vártam ,hogy már egyből le is hülyéznek,de hát ez van!

Azért köszönöm a válaszokat,és mindenkinek rosszindulat mentes,és boldog babavárást kívánok!:))))

2009. dec. 6. 10:31
 24/28 anonim ***** válasza:
30%

Szia mindenképp írasd ki magad az oltásról meg Neked kell döntened!!!!!Itt mindenki a magáét fújja és lefogadom van olyan is aki azt hangoztatta nem oltatok, mostanra meg már túl van rajta,igazad van sokan ide csak kötekedni járnak!!!!!Ez az oldal már rég nem arról szól amiről régen....bár rossz indulatú emberek voltak és vannak bunkók meg pláne...

Mindenképp fejezd most már be a melót pihizzél szedjél sok vitamint és várd a babódat és ne foglalkozz idiótákkal!!

üdv.:24hetes km

2009. dec. 6. 10:34
 25/28 A kérdező kommentje:
Köszi!Neked is boldog babavárást!:)
2009. dec. 6. 10:36
 26/28 anonim ***** válasza:
87%
Ne haragudj, de te tetted fel a kérdést és én is azt mondom, hogy oltasd be magad, azzal véded magad és a babádat! Az, hogy nem mész dolgozni, akkor csökken az esély, de így is ki kell menned a házból és akkor is elkaphatod! Czeizel Endre is megmondta, hogy be kell adni, ő vállalja ezért a mondatáért a felelősséget! Látod mik történnek a kismamákkal, nem félsz, hogy egyszer te is ott lehetnél....ingyen beoltanak, légy észnél kérlek és nem vedd rosszindulatunak, mert nem azért írtam!
2009. dec. 6. 16:49
 27/28 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek,az utolsónak is!Itt nálunk senki nem ajánlja az oltást,se védőnő,se nőgyógyász,se körzeti orvos,meg az előző oltástól is nagyon beteg lettem,és lázas.Egyenlőre abban maradtunk,hogy maszkban dolgozom!Amúgy nagyon félek a vírustól is,meg az oltástól is!Férjem megkapta ,mert katona,három héttel ezelőtt,két hete szenved,úgy lebetegedett,így pláne nem merem!:(Mindenkinek boldog babavárást,és reméljük mindeni egészséges marad,ha így,ha úgy döntött!:)
2009. dec. 6. 17:48
 28/28 anonim ***** válasza:
meddig dolgoztál?
2022. ápr. 10. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!