21 hetes kismama vagyok, eladóként dolgozok egy százas boltban! Szerintetek?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy szerintetek dolgozzak még,vagy a vírus miatt inkább írassam ki magamat?2009. dec. 5. 20:21
1/28 anonim válasza:
Azzal, hogy kiíratod magad még nem biztos, hogy megúszod!
Inkább legyen eszed és oltasd be magad.
2/28 anonim válasza:
A vírus 2 évig lesz itt körülöttünk, nem bújhatsz el előle...
Oltasd be magad sürgősen, mert ezzel a babádat is megvéded 1 éves koráig!
(A meghalt kismama egész családja oltott volt, egyedül ő nem.)
3/28 A kérdező kommentje:
Nem akarok oltatni,pont azért,mert van eszem,ugyanis a síma oltástól is lázas lettem és beteg!A munkahelyemen nem használhatok maszkot,de ha csak leszaladok vásárolni,akkor igen,te nagy okos!Ne rossz indulatú emberek válaszoljanak már,normális ember nem olvassa a kérdéseket?:(
2009. dec. 5. 20:27
4/28 anonim válasza:
Ha megteheted irasd ki magad!Legalabbis en ezt tennem a helyedben,mert a munkakorodben ha fejed tetejere allsz akkor sem tudod elkerulni a virust :-( .Otthon legalabb csokented az eselyeket.
5/28 anonim válasza:
Én nem vettem észre semmi rosszindulatot az első 2 válaszolónál. Te hülye vagy egyébként? Minek teszel fel kérdést, ha nem fogadod el a különböző válaszokat? Csinálj azt amit akarsz! Dolgozz végig egy zacskóval a fejeden, kezeden! Akkor lehet, hogy nem kapod el!
6/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat,továbbra is ilyen emberek válaszát várom!:)
2009. dec. 5. 20:34
7/28 anonim válasza:
Nem! Már lassan normális kérdés nincs!(-:
8/28 anonim válasza:
Nagyon nehéz dönteni!! Az én menyem is hasonló idős kismama, március végén fogja a 2. unokámat megszülni. (A nagyobb 22 hónapos) Ők úgy döntöttek- sokat olvastak hozzá, orvost kérdeztek- hogy nem adatja be az oltást. De a fiam, aki közösségben van naponta, ő viszont beadatta. S most engem is megkértek, mint nagymamát, hogy oltassam be magam. Én nem akartam, de az unokáimért és menyemért megteszem. Nem tudni, hogy melyik megoldás a jobb. Az óvintézkedéseket viszont komolyan be kell tartani! Jó egészséget kívánok szeretettel!
9/28 A kérdező kommentje:
Te meg bunkóbb vagy az elsőnél is!Akkor mi a fenének írsz,nincs a környezetedben olyan ,akit piszkálhatnál?Szerintem ez volt az utólsó,hogy kérdést írtam ki,ide már a legtöbben csak kötözködni járnak!:(Elég szomorú!
2009. dec. 5. 20:36
10/28 A kérdező kommentje:
Én is jó egészséget kívánok neked és az egész családnak!:)
2009. dec. 5. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!