Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes kismama vagyok,...

21 hetes kismama vagyok, eladóként dolgozok egy százas boltban! Szerintetek?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy szerintetek dolgozzak még,vagy a vírus miatt inkább írassam ki magamat?
2009. dec. 5. 20:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
69%

Szia Oké én ápolónő vagyok de én 3 hónapos terhesen hagytam ott a melómat ill a főnöknőm mondta hogy többet kapok ha táppénzre megyek, hát ez marhára nem volt igaz de mind 1!!

Szóval egyértelmü hogy nem melóznék tovább a helyedben!

Most tuti lepontoznak de nem érdekel!!

Jó lenne vigyázni magadra ebben a helyzetben , de be ne oltasd magadat H1N1 ellen!!

Mert nem beszélek hülyeséget többet árt mint használ!!

Persze hogy sokan azt mondják hogy oltass mert pénz van benne de ha neked meg a kisbabádnak valami baja lenne nem érdekelik!!De arra gondolj hogy nincs kitesztelve rendessen és nagyon hamar piacra dobták!!Mit gondolsz miért mondták hogy akit beoltanak figyelnek 5 évig?

Hát pont ezért!!

Na bocsika kicsit hosszu lettem!!

üdv csak jót akarok

Nikol egy boldog anyuka

2009. dec. 5. 20:42
 12/28 anonim ***** válasza:
19%
A kérdező nem normális. A 20:34 esnek igaza van. Egy jó tanácsot támadásnak venni. Nem komplett az ilyen ember. Jobb is ha nem kérdezel többet, ha nem akarod tudni a választ. Az ápolónő meg biztos jobban tudja milyen az oltás, mint a mára már meggyőződött legtöbb orvos!!!
2009. dec. 5. 20:49
 13/28 anonim ***** válasza:
41%

Akkor most idefigyelj, te Nagy Eszű!

Ha valóban lenne eszed, akkor elolvastad volna, hogy a MASZK SEMMIT SEM ÉR!!!... :-P

Aztán : megveszed a boltban a kenyeret (gumikesztyűben!), de a kenyeret nem tudod lefertőtleníteni : megeszed a kenyéren levő vírust (mert azt ugye legalább 50 ember megfogta eladás előtt, a boltban is ráköhöghettek)...

Eddig már 1.7millió ember oltatott, senkinek nem lett semmi baja az oltástól! (Nekem sem, a gyerekeimnek sem.)

Amúgy az tényleg jó ötlet, hogy ne írj ki több kérdést: amilyen bunkó módon fogadod a válaszokat, az mindent elmond rólad! (Már előre sajnálom a gyereked, milyen tapló anyja lesz.)

2009. dec. 5. 20:50
 14/28 anonim ***** válasza:
94%

írasd ki magad táppénzre szerintem.

egyébként is megtehelő lehet a pénztár mögött ülni eész nap.

2009. dec. 5. 20:57
 15/28 anonim ***** válasza:
59%
Igazuk van, hiába iratod ki magad! Ezt tényleg jóindulattal mondom. Ha belegondolsz, akkor muszáj még rengeteg vizsgálatra elmenned a szülésig és igen, kórházba is, ahol sokkal koncentráltabban vannak jelen a betegek. Szóval ott sajnos a maszk kevés lesz. A kilincseken, mások ruháján ahonnan a tiédre is átkerülhet, bárhol ott lehet a vírus. Csak az oltás nyújthat teljes védelmet. Persze neked kell mérlegelni a kockázatokat és valóban lehet, hogy nem fogod elkapni, de én nem mernék kockáztatni a helyedben. Én is könnyen belázasodós típus vagyok, de ettől az oltástól semmi bajom sem volt. Sőt, mikor oltatni voltam a háziorvosom mondta, hogy eddig 200 embert oltott be körülbelül és senki nem lázasodott be.
2009. dec. 5. 21:01
 16/28 anonim ***** válasza:
41%

"...sokan azt mondják hogy oltass mert pénz van benne de ha neked meg a kisbabádnak valami baja lenne nem érdekelik!!De arra gondolj hogy nincs kitesztelve rendessen és nagyon hamar piacra dobták!!..."

1.) A kismamák ingyen kapják az oltást!!! Tényleg ez olyan marha nagy üzlet lenne???...

2.) A Gyártó már 10 éve gyártja ugyanezzel a technológiával az influenza elleni védőoltásokat, csak évente az aktuális vírustörzsre cserélik a vírust benne... 10 éve senkinek semmi baja nem lett tőle!!!... NEM IGAZ, hogy nincs letesztelve : akinek 10 év tapasztalata nem elég, annak 50 sem lenne elegendő, ergó ez egy ZAVARKELTŐ felelőtlen hazudozó, akit ilyet állít!

3.) A főnöknőd azért küldött gyorsan betegállományba, mert tuti mindenkinek tele lehetett veled a hócipője, amilyen korlátolt egy kretén vagy...

4.) Mit tudsz te "nővérként" az egész védőoltásről?... SEMMIT!... Tudsz ágytálazni, beteget mosdatni, esetleg katéterezni is... Ágyneműt cserélni, lázmérőt kiosztani... Ezt közülünk bárki meg tudja csinálni! :D

2009. dec. 5. 21:02
 17/28 anonim ***** válasza:
74%

csak egy apro kiegeszites: az oltast az allam mar kifizette,tehat ha a ceg nyakan marad az ciki...jo lenne egy kicsit jobban atlatni a torteneseket...

illetve,miert kell ilyen stilusban irogatni egymasnak???a kerdes csak annyi volt hogy ezt vagy azt csinalja...nem kert harmadik variaciot a kerdezo...

lanyok,ne legyetek ennyire indulatosak, oruljetek babaitoknak,es egeszsegeteknek inkabb!

Mindenkinek kellemes unnepeket!

D&Sz

2009. dec. 5. 21:12
 18/28 anonim ***** válasza:
46%
Kedves 21:12-es. Nem írt volna senki ilyen stílusban, ha a válaszoló első kommentje nem lett volna ennyire visszautasító. Ez a tipikus "megkérdezlek, de ha nem azt mondod, amit hallani szeretnék, akkor rosszindulatú meg nagyokos vagy" tipus. Tényleg felesleges ilyeneken vitatkozni, de egyébként is mindenki feszült attól, hogy miért nem tudja élvezni a terhességét, miért kell állandóan valami influenzás dologgal, kérdéssel találkoznia. Itt a "terhesség"címszó már nem is takarja a kérdések irányultságát. Kár, hogy nem csináltak egy "h1n1"címszót. Tudom, hogy nem muszáj elolvasni a kérdést, de vannak olyanok akik ezzel kapcsolatban is tudnak normálisan írni vagy kérdezni (tök mindegy, hogy oltatnak vagy nem), azokat jó olvasgatni+már minden 3. kérdés erről szól, jó hogy felhúzza magát az ember.
2009. dec. 5. 21:29
 19/28 anonim ***** válasza:
61%

Kedves 21.02 igen de én legalább tudok olyat,és ha én nem lennék lehet hogy bennemaradnál a kakiban!!

És nem tudok többet az oltásról és nem is vagyok hajlandó ilyen emberekkel vitatkozni!!!

Én a kérdezőnek válaszoltam és nem érdekelnek ilyen némi ostoba emberkétől a sértegetéseik!

üdv az ápolónő akiek van esze ellentétben egyesekkel!

És sajnálom a szegény kismama kérdezőt hogy ilyeneket kell olvasnia ahelyett hogy okosakat irnának.

Miért nem lehet elfogadni a másik véleményét ,miért kell egyból torokra menni!

Még egyszer üdv kedves kismami és Nem utolsó sorban Nagyon gratula a bébyhez

2009. dec. 5. 21:37
 20/28 anonim ***** válasza:
61%
Szia!Én is a kereskedelemben dolgoztam,én táppénzen vagyok,már,igaz nem a virus miatt.Viszont ha simán kiiratnám magam,és ted Te is ezt.És ne oltass!A nőgyógyászoknak ki van adva mit kell mondani!Én is sokat vaciláltam rajta,de pár napja beszéltem egy orvossal,aki elmondott pár dolgot,amit érdekes a média nem ismertet.Vigyázni kell magunkra,ne tömegközlekedj,moss sürün kezet stb.És ha hirtelen láz lesz,egyből menni kell orvoshoz!Amúgy tényleg a pénzről szól ez az egész.
2009. dec. 5. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!