Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor fogom felfogni, hogy...

Mikor fogom felfogni, hogy terhes vagyok? Az tény, hogy boldog vagyok!

Figyelt kérdés
Most vagyok 15 hetes,és egyszerüen még nem fogtam fel,azon kivül,hogy nincs menstruációm semmi jele annak hogy terhes vagyok,talán csak akkor fogom felfogni ha már megmozdul?vagy ha már megszületik?veletek is volt ilyen?
2008. júl. 18. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én 21 hetes vagyok, és még mindig nem fogtam fel, hogy babám lesz. Nekem sincs már az elején sem volt semmi tünetem. Még hihetetlen számomra is hogy egy kis élet növekszik bennem, pedig nagyon örülök neki, és büszke vagyok az egyre növekvő pocakomra, mégsem tudom elképzelni, szerintem igazán felfogni, majd akkor fogom, ha a kezemben tartom. További szép babavárást!
2008. júl. 18. 18:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki csak akkor tudja a legjobban felfogni mikor már a babát a kezében tartja.Addig csak az ultrahangon látod a babádat és ezért nem tudod érezni,hogy mi is van valójában.Mikor már közeledik a szülés és tényleg a kezedben tartod akkor jössz rá,hogy Anyja vagy. 17hetes kismama
2008. júl. 18. 19:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Én még csak hat hetes vagyok,de és se nagyon fogtam fel,hogy babám lesz.Csak a rosszullétek vannak az meg teljesen elszívja az erőmet.Remélem ezek is elmúlnak idővel és jobban fogom élvezni a terhességet.Minden jót:-)
2008. júl. 18. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, amikor már nagyobb, erősebb lesz, és határozottan érzed a mozgását, akkor fogod felfogni. Minden rúgásánál elmosolyodsz, talán beszélsz is hozzá, vagy megsimogatod a hasadat! És azt fogod észrevenni, hogy reggel felébredsz, és vársz, hogy rúg-e egy nagyot, " jó reggelt Mami" :-) Én legalábbis így élem meg a mindennapokat a kis pocaklakóval!

Boldog Babavárást:-) Egy 33 hetes kismama

2008. júl. 24. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!