Clexane injekció hasba?
Figyelt kérdés
28 hetesen köldöktől kifelé, de nem egészen oldalra szúrom magam. Ti is adjátok hasba? Biztos csak az én parám, de nem szúrhatom meg a Babyt, ugye? Kb 45 fokos szögben adom, most már nem szúrom be teljesen.2014. jan. 28. 22:50
11/11 Anyuci1976 válasza:
Nekem most 2 hónapos a kislányom.Én is szúrtam magam egész terhességem alatt.Az első 3 hónapban a hasamba adtam,de egyre gyakrabban vérzett a helye.Azt tanácsolta a belgyógyász,folytassam a combomon.Azt mondták,ahogy kezd nőni a pocak,felszínre kerülnek a hajszál erek és azért vérzik a szuri helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!