Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt valaki trombóz...

Terhesség alatt valaki trombózis veszély miatt injekció? Többi lennt.

Figyelt kérdés
36hetes vagyok 2hete injekciozom agam trombo veszély miatt.megyek dopplerre is .Arra lennék kiváncsi hogy volt e valaki aki hasonlo baja volt és meddig huzták császár lett e vagy sima szülés-3ik babám lepényem os mélyen van már egyszer bevéreztem.várom a kommenteket nagyon.köszi
2013. máj. 2. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Barátnőm a második babával volt így, 39. héten szülte természetesen.
2013. máj. 2. 14:28
 2/7 A kérdező kommentje:
és inditott vagy simán megindult neki?
2013. máj. 2. 14:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Simán indult és nagyon gyors szülés is volt.
2013. máj. 2. 14:43
 4/7 A kérdező kommentje:
várom további hasonlo vagy pont ilyen sorsban szenvedöket
2013. máj. 2. 17:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát nekem ez a 2. terhességem, trombózisveszély miatt, mind a kettőnél végig a terhesség alatt kell injekciózni magam. Clexane 0,6 ml-essel.

Első terhességem indított lett, mert keveset mozgott, és nem tudták miért (38.hét), de 11 óra vajúdás után nem tágultam tovább, így császároztak. Viszont nem engednek csak úgy császározni, az altató orvos beleegyezése kell, az injekciók miatt. Ha jól emlékszek, legalább 12 órának kell eltelnie az utolsó injekcó után, hogy császározzanak.

2013. máj. 2. 20:21
 6/7 A kérdező kommentje:
én praxyparine nal injekciozok nos itt több lehetöség miatt lenne császár.1.még faros,2.2ik babám nagy lett 5,18kg és szétcsuzstak a csontok.mostani baba is nagynak tünik ,a méhlepény miatt.és még plusz az injekcio csak kiváncsi lennék rá hátha valaki tud mondnai valamit.és utána sem mondták miért nem mozgott?mit jelent a keveset?köszi válaszod
2013. máj. 3. 07:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Reggel mozgott párszor és kész, egész nap csönd, ez 2 napig. Nem tudják mitől lehetett!
2013. máj. 3. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!