Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Clexane injekció hasba?

Clexane injekció hasba?

Figyelt kérdés
28 hetesen köldöktől kifelé, de nem egészen oldalra szúrom magam. Ti is adjátok hasba? Biztos csak az én parám, de nem szúrhatom meg a Babyt, ugye? Kb 45 fokos szögben adom, most már nem szúrom be teljesen.
2014. jan. 28. 22:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Bor ala kell adni... tudod, hogy a borod alatt mennyi reteg van meg? Zsir, izom, hashartya, mehizomzat, lepeny... le sem er addig a clexane tuje... megmutattak, hogy hogyan kell???
2014. jan. 28. 22:54
 2/11 A kérdező kommentje:
Persze, meg. 12 hete szúrom magam. Elég vékony vagyok, a 22 hetes uh-n mondták, hogy a Baba 4,5 cm-re van a bőrtől, a tű 2-2,5 cm. Azóta nőtt már a Babó is. Persze tudom, hogy nem valószínű, hogy megbököm, de amikor a tű mellett dugja ki a lábát-vagy valamelyik testrészét az nem olyan megnyugtató .... legalábbis számomra. Hemon mondták, hogy ez hasfalon szívódik fel, ne nagyon akarjam máshová adni..
2014. jan. 28. 22:59
 3/11 anonim ***** válasza:
En mindig mashova adta (karba, csaszar utan), terdmutet utan is a karomba adta a ferjem, aki orvos, DE EMIATT NEHOGY NE A HASADBA ADD!!!! :) Ugy csinald, ahogyan az orvosod mondta, biztos tudja, mit csinal. En is vekony alkat vagyok egyebkent, de terhesen nem kellett szurni hala Istennek.
2014. jan. 28. 23:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem felváltva jobb vállamba, jobb vállamba adta be a férjem. Ha magamnak adtam volna, akkor nekem is hasba kellett volna, de így jobb volt.
2014. jan. 28. 23:19
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 26.hétben vagyok, és szintén szúrom az elejétől kezdve.

Nem szúrhatod meg a babát ez a tű nagyon pici ahhoz :)

Bár nem tudom te hogy vagy ezzel nekem nagyon fáj, és borzasztóan csíp, engem ez zavar éppen.Minden nap kész stresszben vagyok mikor tudom hogy közeleg az injekció ideje....

2014. jan. 28. 23:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Az elején nekem is így volt, de már kitapasztaltam. Ha nem tul gyorsan szurod be -és már ott olyan helyet találtál ami nem csíp, nem fáj, szintén nem nagyon gyorsan adod be, akkor szinte nem is lehet erezni. :) Nekem ezért 2-3 percig tart az egész. De cserébe nem fáj. Ja. A bőrt amennyire tudod összecsiped, ha bent a tű elengeded. Én kb. köldök vonalában adom durván egy aradznyira kifelé, de nem tul oldalra. Minden nap felváltva jobb és bal felbe. Sok sikert és kitartást hozzá! (Megjegyzem volt olyan nap hogy bőgtem közben. De csak sikerült aztán. :))
2014. jan. 29. 04:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem is szúrni kell csak mi váltottunk fraxiparinra mert hiánycikk lett a clexan felénk. Amig nem kezdett el nőni a hasam addig hasba adtuk. De mióta látszik a pocim combba adjuk. Nekem azt mondták a kaáliban hogy teljesen mindegy hogy hova adjuk csak az a lényeg hogy bőr alá.
2014. jan. 29. 08:42
 8/11 anonim ***** válasza:

Én szülés tán kaptam, 20 napig kellett adnom és én combba szúrtam.

Off: nektek miért kell adni?

2014. jan. 29. 08:59
 9/11 anonim ***** válasza:

Trombózis hajlam, Leiden mutáció ez a pontos megnevezése.

Legalábbis nekem ezért kell.

2014. jan. 29. 09:45
 10/11 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Trombózishajlam miatt kell. Lombikkal sikerültek a lányok. A beülti óta kell szúrni.

33+6 hkm (iker)

2014. jan. 29. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!