Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt valaki aki használ...

Van itt valaki aki használ vérhigító injekciót?

Figyelt kérdés

Tegnap voltunk immunologusnál, levették a vért. Volt már két terhességem, az egyik 4 hetesen a második 10 hetes halt el. A doktornő szerint valószínű vérhigítóra lesz szükségem, most írt fel Astrix vérhigitó tablettát, most vagyok 5 hetes terhes. Azt mondta amint emgjön a véreredmény, kiderül h kell e injekcióval szúrnom magam, vagy elég a tabletta a 28. hétig.

Kérdésem az lenne, h mennyibe kerül az injekció, mindennap kell e szúrni?Van e az injekcióra TB támogatás?

2013. jan. 8. 14:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Barátnőm is ugyan így volt, rossz volt a éralvadása, 2 baba is elment 8-10 hetesen.

A ciklus közwpétol kellettagát szúrnia, míg meg nem jött, vagy nem jött a mensese. Azt hiszem az 5. Injekciós hónapban jött össze a baba, aki meg is maradt, de a 18 hétig tán még szúrta magát!

Nemsokára szülni fog.

Tb támogatott az injekció, pár ezer forint, amúgy mondta hogy több tízezer lenne!

2013. jan. 8. 14:56
 2/7 anonim ***** válasza:

szia!

Nekem kellett! Kb 9. héttől szülés utáni 4. hétig mindennap! Szóval sokáig. hasfalba!

Clexane volt a neve, 0,6 -os.

90%-os támogatás járt rá (szerintem Neked is fog, mivel kismama vagy),így egyhavi adag (3 doboz) kb. 3500 ft volt. Aug.-ban szültem, szóval nem rég.

2013. jan. 8. 15:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia!!!Mi a 2. sikertelen lombik után voltunk immunológián,aztán mikor belevágtunk a harmadikba,javasolta a Doktornő az Aspirin protectet,és beültetés utántól pedig a clexane vérhigító injekciót....úgy néz ki,sikerült a baba,most vagyok 6+1 hetes.Állítólag az injekciót végíg kell szúrni,havi adagja kb. 4500 Ft nekem,van rá támogatás,egyébként tényleg nagyon drága lenne.Sok sikert kívánok!!!
2013. jan. 10. 14:27
 4/7 A kérdező kommentje:
És mitől függ, h kapok rá támogatást vagy sem?Bár remélem elég lesz a gyógyszer is!
2013. jan. 11. 08:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia!Előző vagyok.Nekem az immunológus adott gyógyszerjavaslatot,és ez alapján a háziorvos támogatottan fel tudja írni!
2013. jan. 11. 11:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia! 2. vagyok.

Nekem a nőgyógyászom írta ki, klinikán dolgozik, semmi nem kellett hozzá. Korábban volt trombozisom, így nem kellett mennem immunológira.

Nekem nem kellett "javaslat", mert indokolt volt, így a dokim a klinikán írta ki 90 %-ra. A magánrendelésén nem írhatta ki. biztos kapsz rá támogatást valahogy, ne aggódj, amúgy brutális ára van ezeknek az injekcióknak!

2013. jan. 11. 12:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infókat!Hát imádkozok, h elég legyen a vérhigító gyógyszer!
2013. jan. 11. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!