Van itt valaki aki használ vérhigító injekciót?
Tegnap voltunk immunologusnál, levették a vért. Volt már két terhességem, az egyik 4 hetesen a második 10 hetes halt el. A doktornő szerint valószínű vérhigítóra lesz szükségem, most írt fel Astrix vérhigitó tablettát, most vagyok 5 hetes terhes. Azt mondta amint emgjön a véreredmény, kiderül h kell e injekcióval szúrnom magam, vagy elég a tabletta a 28. hétig.
Kérdésem az lenne, h mennyibe kerül az injekció, mindennap kell e szúrni?Van e az injekcióra TB támogatás?
Barátnőm is ugyan így volt, rossz volt a éralvadása, 2 baba is elment 8-10 hetesen.
A ciklus közwpétol kellettagát szúrnia, míg meg nem jött, vagy nem jött a mensese. Azt hiszem az 5. Injekciós hónapban jött össze a baba, aki meg is maradt, de a 18 hétig tán még szúrta magát!
Nemsokára szülni fog.
Tb támogatott az injekció, pár ezer forint, amúgy mondta hogy több tízezer lenne!
szia!
Nekem kellett! Kb 9. héttől szülés utáni 4. hétig mindennap! Szóval sokáig. hasfalba!
Clexane volt a neve, 0,6 -os.
90%-os támogatás járt rá (szerintem Neked is fog, mivel kismama vagy),így egyhavi adag (3 doboz) kb. 3500 ft volt. Aug.-ban szültem, szóval nem rég.
Szia! 2. vagyok.
Nekem a nőgyógyászom írta ki, klinikán dolgozik, semmi nem kellett hozzá. Korábban volt trombozisom, így nem kellett mennem immunológira.
Nekem nem kellett "javaslat", mert indokolt volt, így a dokim a klinikán írta ki 90 %-ra. A magánrendelésén nem írhatta ki. biztos kapsz rá támogatást valahogy, ne aggódj, amúgy brutális ára van ezeknek az injekcióknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!