5 hetes kismamák, hogy érzitek magatokat? Fáradtság, émelygés, egyéb tünet?
ELső, gratulálok, hogy elsőre össze jött!
Utolsó, neked I sgratu, én is pont ma vagyok 6 hetes :) És külön gratu, hogy nektek már a harmadik baba lesz. Nekünk még cska az első, de tervezünk majd tesót is.
Én nekem egyre erősebb az émelygés. Szegény unokatesóm, már 9 hetes, és egész ap hányingere van és hány, ehhez képest jól vagyok.
Kitartás, még pár hét és elmúlnak a kezdeti nehézségek. Marad a boldogság! Gondolj arra, hogy ki "okozza", és máris jobban érzed magad. :D
Ja, nekem még kicsit zavaró tünet a fázás... egyfolytában fázom, bármilyen melegben vagyok. (10-es)
Sziasztok!
Na én ma beléptem a 7. hétbe. Én egész jól vagyok. Bizonyos ételek illata irritál, de rosszul nem leszek tőlük. Reggeltől délig tart nálam egy ilyen rosszul lét, ami abban nyilvánul meg, hogy büfiznem kell, ettől feszül a gyomrom, ha iszok 1-2 korty vizet azonnal jobb lesz, és sokszor a büfi is kijön. Délutánra ez el szokott múlni, de éhesebb vagyok a megszokottnál, és sűrűn eszem. Most a húsféléket kevésbé kívánom, kenyérhez csak a margarin, vaj és a lekvár esik jól.
Kedves első sajnálom, h utol ért a rosszul lét, nem irigyellek, főleg a nagy babád mellett. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!