5 hetes kismamák, hogy érzitek magatokat? Fáradtság, émelygés, egyéb tünet?
Szia. 6 hetes vagyok, érzékeny a mellem és néha mindjárt megjön érzésem van..talán kicsit /férjem szerint nagyon/ ingerlékeny vagyok, és egész nap tudnék aludni, de van egy 23 hónapos csajszim aki mellett ez kivitelezhetetlen:S
És Te kedves kérdető, hogy érzed magad?:)
Sziasztok Lányok!
Én 5hét 1 napos vagyok :)
Múlt héten állandóan pisilni jártam, most mintha már nem járnék annyit. Hétfőn nagyon energikus voltam, ma meg mint a mosott rongy, fáradt, gyenge és nyűgös.
Nekem a mellbimbóim érzékenyek, és émelygés helyett mindentől szeles vagyok, ami eddig is volt, de most még rosszabb. Espumisant eszem minden eves után, attól kicsit jobb, de ezek a büfik nagyon kellemetlenek. Lehet a vitaminok miatt is van, de hát szedni kell :)
Ti szedtek vitamint? Én Gravidát szedek és Mg és Ca pluszban.
Várom a további hogyléteteket!
Annus
2. Vagyok, nektek mikor kezdödtek a tünetek?
És mikor lett pozi a teszt? Nekem nemvárt elött 1-2 nappal már az volt:) femibiont szedek meg mgb6-ot
Sziasztok!
Én nem mertem elöbb tesztelni, mert múlt hónapban is késett 3 napot és rossz volt negativat tesztelni. Hétföre nem vártam és csak kövi szombaton 5 napos késéssel teszteltem. Reggel pozi lett rögtön, aztán este megint erös pozi és másnap reggel teszteltünk egy biztos harmadikat :)
Ma egyébként tök energikus vagyok, de már felkeléskor émelyegtem, evés után csak rosszabb lett, jöttek a szörnyű büfik, de ebéd óta remekül vagyok!
Annus
Sziasztok!
No én vagyok az érzelmi hullám vasút!
Ti mióta próbálkoztatok? Nekünk a 3. hónapban össze jött a baba, szerintem nagyon szerencsések vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!