Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes kiskönyv kérdés? Segítség!

Terhes kiskönyv kérdés? Segítség!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Barátnőm terhes es úgy erzem eltitkol előlem valamit!

Előző terhességek oldalon talán a 3. Oldal találtam benne egy bejegyzést hogy 2009 es hogy vetélés ott be van x- elve a művi

Ez azt jelenti volt akkor abortusz mert akkor kb 15-16 éves volt es o azt mondta az nem az akkor jött meg neki!

Mi az igazság?

2014. jan. 28. 12:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen, ez azt jelenti, hogy 2009-ben volt egy abortusza.
2014. jan. 28. 12:09
 2/13 A kérdező kommentje:
100%?
2014. jan. 28. 12:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de van amiről az ember nem szívesen beszél és ezt tartsd tiszteletben. Bőven azelőtt volt, hogy ti együtt leltetek volna.

Az én barátnőm is átesett egy abortuszon és 3 év után kezdett el róla másoknak is beszélni. A mostani párjához spec. fél év kellett, hogy elmondja, mert annyira szégyellte, ami történt. Pedig nem becsúszott, csak szimplán megerőszakolták.

Valószínűleg a bnődnél nem ez állhat fen, de ha ez közrejátszik, akkor kicsikét megérthetnéd, hogy ilyenkor még nehezebb erről beszélnie egy nőnek!

Az én bnőm másfél évig járt orvoshoz, mire feltudta dolgozni az esetet.

2014. jan. 28. 12:19
 4/13 anonim ***** válasza:

Ja és most terhes és alig várják a kisbabájukat, hogy megszülessen.

A párja mindenben mellette van 100%-ig, főleg, mióta tudja, hogy a bnőm min eset át.

2014. jan. 28. 12:20
 5/13 anonim ***** válasza:

igen 100.

ha a második sorba be van írva az hogy jelen akkor az azt jelenti hogy ez a második terhessége és ha művi van beikszelve az bizony művi vetélést azaz abortuszt jelent. Ha a spontán lenne az azt jelentené hogy elvetél magátol. De ezt valoszinűleg szégyenli ugyhogy ne rodd fel neki ha akarsz kérdezz rá de szerintem mindenkinek van a multjában olyan amit el akar felejteni.

2014. jan. 28. 12:25
 6/13 anonim ***** válasza:

Igen, 100%

De ne ess neki, nem tudhatod, hogy miért volt. Ha szépen, higgattan rákérdezel még egyszer és mondod neki, hogy neked mindent elmondhat akkor lehet megnyílik és elmondja mi is történt.

Ha még sem mondja, akkor ne erőltesd.

2014. jan. 28. 12:25
 7/13 A kérdező kommentje:
szépen próbáltam megkérdezni ő felkapta a vizet az igasságot amúgy sejtem mert el el szólta magát anyukája meg barátnői akik próbáltak bekeverni...
2014. jan. 28. 12:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Megmondhatod neki hogy tudsz rolla nem vagy hülye,de nem érdekel. Te igy is mellette állsz és tudjon rolla hogy ha akar rolla beszélni meghallgatod de nem bélyegzed meg érte. Mert ezért vagytok egy pár. De nem erőlteted. Ez az ő döntése ha akarja elmondja ha nem nem te igy is ugyis szereted. És akkor tuti nem kapja fel a vizet.
2014. jan. 28. 12:41
 9/13 anonim ***** válasza:
8. válaszolóval teljesen egyetértek!
2014. jan. 28. 13:22
 10/13 A kérdező kommentje:

én is mindenkivel!

de próbáltam összeveszés lett a vége és letagadta... tudom nem megerőszakolás van a háttérbe de a szembe hazudott és ez fáj

2014. jan. 28. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!