Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Védőnő és a kiskönyv?

Védőnő és a kiskönyv?

Figyelt kérdés
Segítsetek, ma beszéltem a védőnőnkkel, hogy babát várok és adjon kiskönyvet mert mennék terhesgondozóba! De ő csak akkor akarja adni ha már 12 hetes leszek! Ezekszerint ekkor kell?? Mert a dokihoz hamarosan megyek, de ő már kiskönyvvel vár!
2013. jún. 13. 13:01
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Szombaton leszek 7. hetes!
2013. jún. 13. 13:01
 2/18 A kérdező kommentje:
Csak azért nem világos, mert múltkor mikor az 1. babámmal mentem terhes gondozóba (nem tudtam, hogy kell a kiskönyv) elküldtek, hogy kiskönyvvel jöjjek vissza, visszamentem kiskönyvvel 9 hetesen már lehurrogtak, hogy képzelem hogy ilyen későn jövök
2013. jún. 13. 13:04
 3/18 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, fogadnia kell. Olyan nincs, hogy majd a 12. hét után... Ilyet még nem is hallottam. Elsőnél 8 hetesen kaptam meg, másodiknál 10 hetesen...
2013. jún. 13. 13:05
 4/18 anonim ***** válasza:
Nekem az első szívhangos uh lelet után adta ki a védőnő! És ez persze még a 12. hét előtt volt! :)
2013. jún. 13. 13:06
 5/18 anonim ***** válasza:

Nálunk is kiadják a kiskönyvet, de van ahol csak 12 hetesen. Nekem 9 hetesen elment az első babám, a másodikkal nem is akartam védőnőhöz menni 12 hét előtt, de a doki elküldött, mondván ott adnak beutalót 12 hetes uh-ra.

De nagyon szar érzés, hogy gratulálnak, kiskönyvet adnak, utána meg...

De ha a doki kiskönyvvel vár, akkor a védőnőnek ki kell adnia.

2013. jún. 13. 13:13
 6/18 anonim ***** válasza:
Nekem akkor kellett menni a védőnőhöz a kiskönyvért, amikor az orvosom ráírta az uh leletemre, hogy "terhesség bizonyított". Ez kb. 8 hetesen volt, ekkor már volt szívhang.
2013. jún. 13. 13:13
 7/18 anonim ***** válasza:
Én sem értem. Pl. kell majd menned belgyógyászatra is, oda is kell a kiskönyv. Jó mondjuk az ráér a 12. hét után is, bár nekem azt javasolták, hogy minél előbb eljutok, annál jobb. Amúgy én a 10. héten voltam először védőnőnél, de gond nélkül kitöltötte a kiskönyvet.
2013. jún. 13. 13:15
 8/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, az 5. válaszról jutott eszembe, hogy vannak olyan védőnők, akik azért nem akarnak kiadni kiskönyvet előbb, mert hogy az első trimeszterben még nagyobb azért az esély a vetélésre.
2013. jún. 13. 13:17
 9/18 anonim ***** válasza:
Az első lelettel amin megállapítják az élő embirót már fogadnia kell a védőnőnek! 12. heti uhról elzavarnak ha kiskönyv nélkül mész!
2013. jún. 13. 13:41
 10/18 Kerria ***** válasza:

Nem ragozom, mert maximálisan jól válaszoltak az előttem szólók:

- kiskönyv kiadása: Nőgyógyász kiállít egy papírt, miszerint bizonyított a terhesség, ezzel a papírral kell a területi védőnőhöz menni, aki kiállítja a kiskönyvet (kb. 6. héttől)

2013. jún. 13. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!