Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Védőnő és a kiskönyv?

Védőnő és a kiskönyv?

Figyelt kérdés
Segítsetek, ma beszéltem a védőnőnkkel, hogy babát várok és adjon kiskönyvet mert mennék terhesgondozóba! De ő csak akkor akarja adni ha már 12 hetes leszek! Ezekszerint ekkor kell?? Mert a dokihoz hamarosan megyek, de ő már kiskönyvvel vár!
2013. jún. 13. 13:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem az első Uh lelet után kiadták a kiskönyvet. Nem értem mit murmucoskodik a védőnőd...
2013. jún. 13. 13:58
 12/18 anonim ***** válasza:

Csak bemondásra sehol sem adnak.

A nőgyógyász kiállít egy papírt, amivel igazolja, hogy terhes vagy.

Ezzel mész a védőnőhöz, aki kiadja a kiskönyvet.

A 12. hétre már egy csomó mindent kell bele pecsételtetni...

2013. jún. 13. 14:49
 13/18 A kérdező kommentje:
Igen, igen mutattam neki a papírt amit a nőgyógyászom adott a terhességről, azt mondta ez nem elég! Hiába mondtam neki, hogy kell a kiskönyv mert jövőhéten megyek dokihoz, neki meg már ez kell mert oda írja a dolgokat! Annyit mondott erre, 12.hét előtt nem kapom meg!
2013. jún. 13. 14:59
 14/18 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hol van ilyen "kedves" védőnő? Én már 8hetesen megkaptam a kiskönyvemet,miután 7hetesen megállapította a nőgyógyász a terhességet. Elég érdekes,hogy neki nem elég a nőgyógyásztól kapott papír...
2013. jún. 13. 15:41
 15/18 anonim válasza:

Én 8 hetesen voltam nőgyógyásznál és adott egy papírt hogy a terhességem fennáll.

Aztán elmentem a háziorvoshoz hogy vegyen fel táppénzre

(állattartó telepen dolgoztam fizikai munkát)

A háziorvosom meg elküldött a védőnőhöz a kiskönyvért.

Még aznap megkaptam.Nem variált rajta.

2013. jún. 13. 20:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs, hogy nem adja ki, mivel már a labort mind bele kell vezetni, mire a 12. heti genetikai UH-ra mész.
2013. jún. 13. 22:02
 17/18 A kérdező kommentje:
MOst mit tegyek?
2013. jún. 14. 07:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Esetleg rákérdezhetnél a leendő gyerekorvosnál is, ők elvileg "együtt" működnek, hogy ez nálatok miért van így?!
2013. jún. 14. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!