Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12. heti uh-ra kell már a...

12. heti uh-ra kell már a kiskönyv?

Figyelt kérdés
Jövőhéten megyek a 12. heti uh-ra, down-szűrés+vérvétel. Magánorvoshoz járok, de még nem mondta, hogy védőnőhöz kellene mennem és úgy tudom, hogy a kiskönyvet a védőnő adja.
2012. okt. 18. 09:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Igen kell!Már kellett volna menned a védőnőhöz.
2012. okt. 18. 09:34
 2/16 anonim ***** válasza:
Már kellene a kiskönyv és minden vizsgálathoz vinned kell magaddal,sőt az sem baj ha mindenhova viszed magaddal hisz ha "ne adjisten" történik veled valami akkor rögtön látja bármelyik orvos hogy hány hetes vagy és eddig milyen dolgok történtek és derültek ki a terhességeddel kapcsolatban.
2012. okt. 18. 09:36
 3/16 anonim ***** válasza:
Már vérvételre is kellett volna menned, és oda is kell a kiskönyv.
2012. okt. 18. 09:38
 4/16 A kérdező kommentje:
jövőhéten megyek csak vérvételre és nem értem, hogy akkor miért nem mondta a nőgyógyász,hogy kellene...
2012. okt. 18. 09:40
 5/16 anonim ***** válasza:
Vérvételre?nekem nem kellett a kiskönyv csak az uh-ra kellet először,én 9-10 hetsen voltam védőnőnél először,a vérvételnél levették a vért zokszó nélkül és az eredménnyel kell majd menned a belgyógyra,na itt viszont kell a könyv
2012. okt. 18. 09:41
 6/16 anonim ***** válasza:
A kiskönyv mindenképp hasznos bárhova is jársz orvoshoz, jobban átlátható mint egy halom lelet. Meg amúgyis kell 4 pecsét bele, hogy kaphass támogatást, szóval szerintem itt az ideje, hogy felhívd a védőnőt. Ne halogasd, lehet csak 2-3 hét múlvára tud időpontot adni.
2012. okt. 18. 09:49
 7/16 A kérdező kommentje:

El is intézem akkor most. Szerencsére faluban lakom, így biztos tud fogadni.

Köszönöm a válaszokat!

2012. okt. 18. 09:51
 8/16 anonim ***** válasza:
Az a jó, ha a kismama 12 hét előtt megy a védőnőhöz. Akkor kaphat a legideálisabban tanácsokat. (Mellékesen: Mindent jelenteni kell, és a havi/éves jelentésben külön fel kell tüntetni, a kései jelentkezőket.)
2012. okt. 18. 09:59
 9/16 anonim ***** válasza:
Tőlem sehol nem kérték a kiskönyvet és a dokim is azt mondta hogy bőven ráérek a 12. heti vizsgálat után.15 hetesen mentem először a védőnőhöz és akkor kaptam meg a kiskönyvet is.Semmi problémám nem volt emiatt.Én is magándokihoz jártam és a 12. heti uh-ra+vérvételre tőle kaptam a beutalót de a 16. hetesre már a védőnő adta hogy helyben le tudják venni.A kötelező uh-ra ezután is a dokim adott beutalót de a vérvételekre mindig a védőnő és így bőven meg lett a négy pecsétem.Nem vagy elkésve nyugi :-)
2012. okt. 18. 10:55
 10/16 anonim ***** válasza:

Én a 12 hetes uh előtti napon mentem a védőnőhöz,mert éppen szabin volt. Sehová nem szokott kelleni a kiskönyv,mindenről leletet kapok,amit mindig viszek a védőnőhöz és Ő vezeti bele az eredményeket. Magándokihoz járok gondozásra,Ő meg pl soha nem ír a kiskönyvbe.

17 hetes,ikres kismami

2012. okt. 18. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!