12. heti uh-ra kell már a kiskönyv?
Figyelt kérdés
Jövőhéten megyek a 12. heti uh-ra, down-szűrés+vérvétel. Magánorvoshoz járok, de még nem mondta, hogy védőnőhöz kellene mennem és úgy tudom, hogy a kiskönyvet a védőnő adja.2012. okt. 18. 09:33
11/16 anonim 

válasza:

Nálam a vérvételeket kivéve mindenhova kell a könyv!!a doki is mindig ír bele,panaszt,méreteket köv.időpontot,és hogy milyen vizsgálat következik....mondjuk 7 ezerért meg is teheti hogy ennyit foglakkozik velem...nem csak azt a 10 percig se tartó uh-ot nézi:),vagyis nézzük:)
12/16 anonim 

válasza:

Hát akkor én panaszkodhatok,mert 10ezerért nem ír bele semmit...:D De majdnem fél órát uh-zunk és képet is ad,amennyi jót sikerül csinálni,azt mind megkapjuk!:) Ja és bent a klinikán kér nekem időpontot mindenhová,nekem csak jegyzetelnem kell magamnak,hogy mikor hová mehetek.
17 hetes,ikres kismami
13/16 anonim 

válasza:

Na akkor én is panaszkodom:)mert én meg nem kapom képeket,nem olyan a gépe,meg mondom nem sokat mozizunk:(ami zavar még hogy nem alaposan názi meg a kicsimet,csak ott a karja vagyis a karjai meg a lábai,jó oké de engem érdekelne egy két mérés is...hát akkor most nekem nagyobb a panaszom:)a kutya fáját neki:))
14/16 anonim 

válasza:

Ez viszont nem jó...:( És miért nem kérdezel rá,amire kíváncsi vagy? Mert bizony akkor nem ér egy fillért se a vizsgálat! Az ember azért megy magánra,ha megteheti,hogy foglalkozzanak vele. Mert ilyen futószalag-uh az sztk-ban is van!
15/16 anonim 

válasza:

Valahogy hülyeségnek tűnik tudom de akkor és ott mindig elfelejtem ,és bánt hogy ő miért nem mondja el ezeket,na de majd jövőhéten felírom magamnak egy cetlire mert van jópár kérdés már a tarsolyomba és felteszem neki mind:))
16/16 anonim 

válasza:

:D Ez a felírogatósdi nálam is volt egy időben(akkor még nem voltam terhes),de én úgy is elfelejtettem kérdezni!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!