Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Homeopátiás szereket lehet...

Homeopátiás szereket lehet szedni a 24. hétben?

Figyelt kérdés
Nagyon megfáztam, mára a torkom is begyulladt és köhögök. A gyógyszertárban Homeogene 9-et és Stodal szirupot kaptam, szedte esetleg már valaki közületek terhesség alatt? Be merjem szedni?
2008. júl. 18. 12:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, de ha lehet kerüld el bármilyen féle- fajta gyógyszer szedését.
2008. júl. 18. 12:52
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy válaszoltál, sajnos már túl vagyok a házi praktikákon, az orrfolyást úgy-ahogy el is tudtam mulasztani a teákkal, mézzel, inhalálással stb (dokinál is voltam még az elején), de tegnap este előjött ez a fránya torokgyulladás és köhögés, és félek, hogy felszökik a lázam.

Szeretnék valami biztos módszert, ami tuti nem árt a manócskának sem.

Köszi mégegyszer!

2008. júl. 18. 13:03
 3/7 anonim ***** válasza:

A Homeogene 9-et én is szedtem egy pár napig a terhességem elején mert huzatot kaptam és begyulladt a fél arcom. Fájt a torkom fülem mindenem. Nekem használt és nyugodtan lehet szedni, rá is van írva a betegtájékoztatóra. Szerintem jobb mint a lázcsillapítók! Úgy tudom a strodal is homeopátiás szer, ezek többségét nyugodtan szedheted, ha csak nincs kifejezetten ráírva hogy terhesség alatt nem lehet! Egyébként próbálj infralámpázni, az ilyenkor nemcsak hatékony, de kellemes érzés is! Jobbulást kívánok!

20 hetes babaváró

2008. júl. 18. 13:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Ezt elfelejtettem:

[link]

Remélem segítettem, ne izgulj, 9 hónapot nem lehet megúszni egy kis nátha nélkül!

2008. júl. 18. 13:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Szia, köszi Neked is, az infralámpa jó ötlet, már csak be kellene szerezni valahol..
2008. júl. 18. 13:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én 28 hetesen szedtem a Stodalt, amikor már szinte meg akartam fulladni. 4 nap alatt teljesen elmúlt a köhögésem. Nekem a háziorvos ajánlotta ezt, és ezenkívül még calcium injekciót ittam.

Jobbulást kívánok!!!

2008. júl. 18. 13:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia, az infralámpáról még annyit, hogy sok helyen lehet kapni, auchan, tesco és egyebek de nem túl olcsó, kb. 4-5ezer, de én pld. úgy spóroltam, hogy nem vettem meg a lámpát, csak egy infraégőt vettem 1500-ért az obiban, és beletettem egy régebbi asztali lámpába és már kész is! Nagyon kellemes volt ahogy melegítette az arcom, torkom, és még a bőrnek is jó!
2008. júl. 18. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!