Mennyire igaz az, hogy a 13 hét körül a méhlepény átveszi a szerepet és múlóban a rosszullétek ( hányinger émelygés öklöndözés stb) az jó ha igy van? Vagy nem mindenkinel igaz?
a 12. hét után veszi át a méhlepény a sárgatest hormon szerepét (?? talán, bocs, ha nem pontosan így van)
de hogy ettől elmúlna a hányinger, az tuti nem igaz, nekem a 14. héten kezdődött, és végig tartott (előtte semmi)
Sokaknak elmúlik a 12. hét után valamikor, de nem törvényszerű.
Minden terhesség egyedi adottságok kérdése.
Én egyszer sem voltam rosszul, egy velem egyidős várandós lány még mindig hány.
33+3 hkm
Nekem orvos mondta ezt hogy álltalában enyhülnek a tünetek mikor átveszi a méhlepény. De van akinek nem enyhül,ez attol is függ mennyire érzékeny a szervezete a hormonok változásaira. Nekem pl semmi tünetem nem volt egyedül a hús szagátol voltam rosszul sűtve főve st... 12,jhéttől elmult viszont az instantleves szagátol (párom eszi valamiért imádja) mai napig elkap a rosszullét.
33.hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!