Méhlepény egy kis részének leválása után az orvos még kiírhat dolgozni ha már jó helyre kerül a méhlepény? /méhlepény jelenleg a mellső falon mélyen tapad a belső méhszájat eléri)
Mintha én írtam volna ki a kérdést :)
figyuzz, most 22.hetes terhes vagyok. 3.baba.
A 11.héten levált a méhlepényem egy része és lett egy 3 cm-es hematomám is.
Otthon feküdtem kereken 3 hetet. Az én lepényem is elölfekvő, mellső falon tapad és egészen lent volt még, mikor levált egy része.
Most már szépen felhúzódott a pocakom növekedése miatt.
Szóval vissztérve 3 hétig voltam otthon, azóta pedig egyfolytában dolgozom, persze irodában.
Napi 8 óra meló. Nincs semmi bajom, a doki is visszaengedett melózni, de mondta, ha még egyszer valami kis baj lesz, búcsúzzak el a munkától.
Köszi a válaszokat. Sajnos nekem az elején is volt egy kevés vérzésem ami inkább barnázás volt azt mondták az is a lepény miatt volt. Az utolsó az elég ilyesztő volt mivel bő vérzéssel járt egyből kórházba is vittek. Nem tudom h vissza szoktak-e engedni dolgozni én félnék visszamenni, de azért a végig fekvés is elkeserít. Igaz a lényeg a kisbaba nem bírnám elviselni ha elveszteném nekünk ő lesz az első.
Ha van valakinek hasonló tapasztalata kérem írjon h volt-e később vérzés, mire kell figyelni, tényleg nem kockázatos visszamenni ha már jó helyen van a lepény? Köszi előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!