Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a belső falon tapad a...

Ha a belső falon tapad a méhlepény, akkor nem lesz nagy hasa a kismamának?

Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 08:37
 1/6 anonim ***** válasza:
A has nagysága nem igazán függ a méhlepény tapadási helyétől, max. annyit szoktak mondani, hogy akinek elől tapad az később érezheti az első magzat mozgásokat. Még az sem igaz, hogy nagy has biztos nagy baba és kicsi has biztos kis súlyú baba.
2009. febr. 27. 08:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a szülésznő, hogy a méhlepény megtapadása határozza meg a baba fekvését.Vagyis ha a méhlepény a belső falon van megtapadva, akkor a baba elől helyezkedik el.Ekkor (28. hét után)nehezebb tartani a súlyt gerincből. Ekkor jönnek a hátfájások.Ha pedig elől van a méhlepény akkor a baba hátul helyezkedik el és akkor könnyeb a súlyt tartani.Nekem bejött.Fiammal elől volt a méhlepény és még az utolsó nap se volt gond. a lányomnál fordítva és a 30.hét körül alig vártam hogy lefekhessek annyira fájt a hátam.
2009. febr. 27. 08:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem hátúl volt a méhlepény,mégsem fájt semmim és nehéznek sem volt nehéz.4 kg-os baba volt bennem.

A has nagysága sem függ ettől.

2009. febr. 27. 09:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Segítenétek? Akkor nekem hol tapad, ha az van írva a papíromra, hogy a fundusban? Elöl, hátul?
2009. febr. 27. 09:19
 5/6 anonim ***** válasza:
A méhed felső részén.
2009. febr. 27. 09:30
 6/6 Adri baba ***** válasza:

Nekem hátul tapad,és nagyon fáj a gerincem már most!

Ráadásul a lányom nincs tekintettel arra hogy a rúgásai fájdalmasak is tudnak lenni!

Éjszaka már a lábát a kezemben éreztem olyan rúgott!!!

Bár vékonyka vagyok és a hasfalam vékony:)

2009. febr. 27. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!