Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van jelentősége, hogy a...

Van jelentősége, hogy a lepény a hátsó, vagy az elülső falon van-e?

Figyelt kérdés
A kislányommal a méhlepény a hátsó falon volt, minden rendben is volt. Az uh szerint most az elülső falon van. Csak az én butaságom az, hogy talán így sérülékenyebb lehet a méhlepény?

2014. jan. 6. 07:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Elülső vagy mellső?

Nekem előző két babámnál hátsó fali volt, most mellső fali. Annyit mondott rá a dokim, hogy ennek maximum császárnál van jelentősége, hogy azon is át kell vágni, de semmi baj nem lehet belőle. És később érezhető a magzatmozgás főleg kívülről.

Ha a méhszájat fedi a méhlepény akkor kell vigyázni, mert ha nem megy feljebb, akkor ha nyílik a méhszáj bevérezhet, sőt el is vérezhet a kismama.

2014. jan. 6. 07:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Az uh szerint elülső (milyen hülye szó ez...)

Valahogy az a kép van bennem, hogy így sokkal sérülékenyebb lehet a méhlepény, akár ha véletlenül a kislányom jobban megnyomná a pocakom, vagy bármi más sérülés esetén.

2014. jan. 6. 07:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyugi nem sèrülèkenyebb! Nekrm is elől tapadt meg ès semmi baj okozòja nem volt! Annyi hátrányát láttam hogy nem èreztem annyira a magzatmozgást!
2014. jan. 6. 08:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam.
2014. jan. 6. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!