Ha a lepény a mellső falon van, az jelent valamit, vagy semmi jelentősége?
nekem is a mellső falon tapadt a lepény soha nem volt gond ezzel.
2 éves a lányom,
most meg 9 hetes kismama vagyok ,hogy hol tapad a lepény pár hét múlva megtudom :)
Én azt hallottam hogy akinek mellső fali a lepény, később kezdi el érezni a picit mozogni, de hamarabb látszódik a hasad. Amúgy nincs vele semmi probléma.
Mondjuk azt olvastam valahol, hogy ha mellső falon tapad a lepény, és császárra kerül sor, akkor tudniuk kell az orvosoknak hogy pontosan hol tapad, hogy ne hogy belevágjanak. (ebből nem tudom mi igaz, én is csak olvastam)
Nekem is mellső falon van, nekem eddig semmi gond nem volt belőle. 24. hét körül kezdett látszani a pocak :-)
Boldog Babavárást!
32 hkm
16 : 51 es vagyok
hát ahogy írtam nekem a mellső falon tapadt a lepény
molettebb alkat vagyok, ennek ellenére már a 14 héten éreztem a baba rugását, mindig is aktív volt odabent kívül is az :) és a hasam a 12 dik héten már szép gömbölyű volt és látszódott hogy nem meghíztam
szóval ezekre nem lehet adni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!