Mennyi idő után lehet felkészülni a következő terhességre?
Ilyenkor szerintem csak arra lehet gondolni, hogy nincsenek véletlenek, ha elhalt a magzat, akkor valószínű nem lett volna egészséges, ha pedig túléli az első 3 hónapot akkor elég erős. Ezt Te nem nagyon tudod befolyásolni, maximum szedsz terhes vitamint és vigyázol magadra. Gondolj arra, hogy ha az a baba meg akar születni akkor meg is fog! Én az első hónapokban szinte minden reggel "beszéltem" hozzá, biztattam hogy növekedjen, legyen erős és egészséges, mert a mamája mindenben mellette áll és támogatja, úgyhogy csak az a dolga, hogy akarjon élni. Szinte szurkoltam neki, hogy hajrá! Nagyon nehéz, de ne idegeskedj, inkább higgy erősen magadban és a babában! Koncentrálj erre minden egyes nap, és ne az idegességre, és a rémképekre! Drukkolok Neked!
20 hetes babaváró
Velem is történt ilyen, a 8. héten 2 éve.
Akkor azt mondta az orvos, hogy vigasztaljon a tudat, hogy semmilyen orvosi dologgal nem tudnák úgy előkészíteni a szervezetemet egy újabb terhességre, mint ahogy akkor a természet elintézte.
A hormonháztartásod szuper, a méhedben friss, vastag nyálkahártya tud kialakulni, a lehető legjobb körülmények egy következő terhességhez. Én annak idején 3 hónap kötelező szünet után egyből teherbe estem, pedig előtte másfél évig próbálkoztunk. Ma a kisfiam 17 hónapos és októberre várjuk a kistesót.
Szóval, ne aggódj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!